Χειμωνιάτικο party Βασίλισσα του Χιονιού!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εμπνευσμένο από το υπέροχο παραμύθι του  Χ.Κ. Άντερσεν, το  παρτι Βασιλισσα του Χιονιου είναι ένα   χειμωνιάτικο κοριτσίστικο πάρτι που μπορεί να μας δώσει πολύ όμορφες ιδέες για τα πάρτι που θα οργανώσουμε το φετινό χειμώνα!

Με κυρίαρχα χρώματα το λευκό του πάγου αλλά και το γαλάζιο, το γκρι, ακόμη και το απαλό ροζ, “κατεβάζουμε” τις θερμοκρασίες αλλά χωρίς αμφιβολία ανεβάζουμε τη διαθεσή μας!


Χειμωνιάτικο party Βασίλισσα του Χιονιού!

  1. Πολύ όμορφη διακόσμηση με μεγάλες χάρτινες χιονονιφάδες αλλά και ιδέες για τον μπουφέ του πάρτι από το blog.amyatlas.com.
  2. Μπισκότα με χιονονιφάδες από royal icing από το χειμωνιάτικο πάρτι που βρήκαμε στο karaspartyideas.com.
  3. Μια υπέροχη τούρτα στα χρώματα του γαλάζιου και του λευκού από το jacquiscakes.com
  4. Στους ίδιους χρωματισμούς και τα cupcakes με βουτυρόκρεμα. Αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξετε τις εντυπωσιακές νιφάδες από royal icing θα βρείτε στο glorioustreats.com
  5. Στο destinationweddingstore.wordpress.com είδαμε αυτές τις πολύ όμορφες χιονόμπαλες που νομίζουμε πως θα μπορούσαν όχι μόνο να διακοσμήσουν το πάρτι μας αλλά και να προσφερθούν σαν δωράκια στους καλεσμένους μας! Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι τις δικές σας χιονόμπαλες δεν έχετε παρά να διαβάσετε την παλαιότερη ανάρτησή μας χειροποίητες χιονόμπαλες!
  6. Φτιάξτε εύκολα marshmallows pops για τον μπουφέ του πάρτι! Η φωτογραφία είναι από το catchmyparty.com.
  7. Και φυσικά μην παραλείψετε να φτιάξετε μια λευκή τουτου για την μικρή σας βασίλισσα! Τη φωτογραφία βρήκαμε στο flickr.com

genethia.gr