Το πιο γρήγορο & πεντανόστιμο σουβλάκι του Οβελίξ!

Δημοσιεύθηκε στις

Από τη *Θέμιδα Καρδιόλακα

Πόσες είναι οι φορές που μαγειρεύετε κοκκινιστό και σας μένει; Σχεδόν όλες. Έτσι και εγώ. Γιατί να αποτελέσω εξαίρεση άλλωστε; Ξέρετε, όμως, ότι για εσάς τις μαμάδες που τρέχετε ολημερίς να τα προλάβετε όλα σας βρίσκω πάντα τη λύση για εύκολο, γρήγορο και ποιοτικό φαγητό! Και σήμερα σκέφτηκα να σας παρουσιάσω ένα φαγητό που φτιάχνεται στο άψε σβήσε. Ναι σε 10 λεπτά μπορείτε να το έχετε στο πιάτο των παιδιών σας- και στο δικό σας- και όλοι θα γλείφετε τα δάχτυλά σας.


Το σουβλάκι του Οβελίξ είναι το πιο νόστιμο, εύκολο, γρήγορο, λαχταριστό φαγητό EVER! Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!

Το  πιο γρήγορο & πεντανόστιμο  σουβλάκι του Οβελίξ!

Χρόνος προετοιμασίας: 10'

Μερίδες: 2

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
  • 2 κούπες μοσχάρι κοκκινιστό (από την προηγούμενη)
  • 2/3 κούπας λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. καρότο τριμμένο
  • 2 πίτες για σουβλάκι
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΒΗΜΑ 1ο: Ζεσταίνουμε το κοκκινιστό σε κατσαρολάκι και το ψιλοκόβουμε.

ΒΗΜΑ 2ο: Τοποθετούμε όλα τα υλικά στην πίτα και τυλίγουμε.

*H Θέμις Καρδιόλακα είναι σεφ και blogger του mamaknows.gr. Eχει γράψει τα βιβλία "Μαμά δεν τρώω πράσινα",  "Όχι πια γλουτένη , μαμά", "Τι θα φάω στο σχολείο, μαμά;"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags:


tags: