Το παιδικό δωμάτιο της Σοφίας

H Ηρώ μας έστειλε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Στέλλας που είναι 15 μηνών. Μας έγραψε και μερικές λεπτομέρειες για το πως επέλεξε και τα αντικείμενα στο χώρο. Περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες  στη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο mail μας:   zoik@all4mama.gr αλλά και στο info@all4mama.gr . Σε λίγες μέρες ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις για τη στήλη "παιδικό δωμάτιο¨μαζί με τη διακοσμητική ομάδα του all4mama.gr.

 

Η Ηρώ μας έγραψε: " Θελήσαμε να κάνουμε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο σε μωβ αποχρώσεις. Οι τοίχοι έχουν ένα παλ μωβ χρώμα και σε έναν από αυτούς τοποθετήσαμε έναν πίνακα με θέμα "μπαλαρίνα" σε χρωματισμούς που ταιριάζουν. Σκεφτήκαμε να βάλουμε και έναν λευκό καναπέ γιατί με βολεύει πολύ ( ειδικά όταν θήλαζα ή όταν παιίζω μαζί της)."

"Αριστερά του δωματίου τοποθετήσαμε την κούνια σε περλέ ροζ χρώμα η οποία μάλιστα αργότερα γίνεται και κρεββάτι, οπότε η κόρη μας θα μπορεί να την χρησιμοποιεί τουλάχιστον μέχρι τα 5 της χρόνια. Τελευταία βάλαμε και αρκετά λούτρινα τα οποία αποφεύγαμε τουλάχιστον μέχρι να κλείσει τον πρώτο της χρόνο."

 

"Παντρέψαμε το κουρτινόξυλο που είναι πτι καρό και έχει πάνω χειροποίητα τρυανταφυλλάκια με το καπέλο του φωτιστικού που έγινε και αυτό από το ίδιο ύφασμα με το κουρτινόξυλο .Η κουρτίνα είναι σε ροζ ανοιχτό χρώμα και είναι ένα πολύ διάφανο ύφασμα."

"Στο πάτωμα βάλαμε δυο υποαλλεργικά μικρά πατάκια και από πάνω βάλαμε ένα πάζλ από αρκετά κομμάτια που θυμίζουν στρωματάκι γυμναστικής. Βοηθάει ειδικά στα πρώτα βηματάκια που το μωρό πέφτει συνέχεια ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει και τα νούμερα( που είναι αποσπώμενα κομμάτια στο πάζλ)"

"Μπορεί να έχει πολλές ατέλειες ( θέλουμε να βάλουμε αυτόκολλητα στους τοίχους , αργότερα να βγάλουμε τον καναπέ και να βάλουμε μια συρταριέρα , κ.α...), ωστόσο για μας είναι ο χώρος της πριγκήπισσας μας και τον λατρεύουμε"

Ευχαριστούμε την Ηρώ Μπλίτσου