Σεπτέμβριος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννήθηκαν αυτό το μήνα

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, ο μήνας που τα παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία και το καλοκαίρι αρχίζει να μας αποχαιρετά. Πήρε το όνομά του από το αριθμητικό septem, δηλαδή επτά, γιατί ήταν ο έβδομος μήνας στο ρωμαϊκό ημερολόγιο. Λέγεται ότι τα μήνα αυτό γεννιούνται περισσότερα αγόρια απ’ ότι κορίτσια. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιδιά που γεννιούνται αυτό το μήνα; Τα βρήκαμε και τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα.

1. Είναι παιδιά με αυτοπεποίθηση και οργανωτικά

Είναι έξυπνα, έχουν πολύ καλή μνήμη και δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης ενδιαφέρονται πολύ για τους άλλους και όταν κάποιος έχει πρόβλημα, είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν κοντά του για να το λύσουν. Όλα γύρω τους θέλουν να είναι καθαρά και τακτοποιημένα και από μικρή ηλικία δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα.

2. Το αγαπημένο τους λουλούδι είναι η ζέρμπερα

Η ζέρμπερα συμβολίζει την αφοσίωση και τη φροντίδα, γι’ αυτό και όσα παιδιά γεννιούνται τον Σεπτέμβριο είναι εργατικά και επικεντρωμένα σε ό,τι κάνουν. Συμβολίζει ακόμη την αγνότητα και την αθωότητα.

3. Πολύτιμος λίθος τους είναι ο αχάτης

Ο αχάτης γενικά ως πολύτιμος λίθος προσφέρει γοητεία και κοινωνική άνεση, χαρακτηριστικά που έχουν και τα παιδιά που γεννιούνται αυτόν το μήνα.

4. Το χρώμα τους είναι το πράσινο

Το πράσινο χρώμα συμβολίζει την αναγέννηση, την αρμονία και την ισορροπία. Ακόμη είναι το χρώμα της φύσης και είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες.

5. Είναι ευγενικοί με τους άλλους και απαιτητικοί με τον εαυτό τους

Είναι γενικά πιο κλειστοί σαν χαρακτήρες και δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους. Κάποιες φορές είναι αφελής και αυτό μπορεί εύκολα να τους βάλει σε μπελάδες. Επίσης το παιδί που γεννιέται το Σεπτέμβριο μπορεί να διαχειρίζεται πολύ καλά τα οικονομικά του, αλλά μπορεί κάποιες φορές να αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια.

6. Είναι αθλητικοί τύποι

Τους αρέσει η κίνηση και η δράση, η γυμναστική, ο χορός και οι άθληση είναι μέσα στην καθημερινότητά τους.

7. Είναι πιθανόν να γίνουν γιατροί ή δικηγόροι

Τα παιδιά που γεννιούνται τον Σεπτέμβριο είναι πολύ πειθαρχημένα και γι’ αυτό μπορούν να κάνουν καριέρα ως επιστήμονες, ερευνητές, γιατροί ή δικηγόροι. Ακόμη εξαιτίας την ανεπτυγμένης φαντασίας τους, πολλοί που γεννήθηκαν αυτό το μήνα είναι πετυχημένοι συγγραφείς. Διάσημοι που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο είναι ο Πρίγκιπας Χάρι, η Avril Lavigne, o Hugh Grant, η Gwyneth Paltrow, o Steven King, η Serena Williams και ο Adam Sandler.

 

 

 

 

 

 

8. Ανήκουν είτε στο ζώδιο του Παρθένου είτε σε αυτό του Ζυγού

Ως Παρθένος ένα παιδί είναι επιμελές, ντροπαλό και υπακούει τους γονείς του. Στο σχολείο δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα αφού λειτουργεί με μεθοδικότητα. Τα παιδιά Ζυγοί είναι ήρεμα και ευαίσθητα. Είναι ακόμη διπλωματικοί, ευγενικοί και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

 

 

 

 

 

 

tags:


tags: