Πως να ντύσετε τα παιδιά σας για το σχολείο

 Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, ζουν και κινούνται σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς έχουν ανάγκη από καθημερινά, λειτουργικά ρούχα που αντέχουν. Ρούχα με τα οποία θα προστατεύονται από το κρύο στα διαλείμματα έξω στο προαύλιο, ταυτόχρονα μέσα στην τάξη να αισθάνονται χαλαρά και χαρούμενα.

Πολλές φορές θα βρείτε αντιδράσεις όταν πάτε να ντύσετε τα παιδιά σας αφού θα επιμένουν σε μία φόρμα ή ένα άνετο πουλόβερ. Επομένως πρέπει να αγοράζετε ρούχα που κυρίως είναι άνετα και με χρώματα που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Μη ξεχνάτε ότι δεν έχετε τις ίδιες ανάγκες με τα παιδιά σας. Ωστόσο λύση δεν είναι η ενδυματολογική καταπίεση, ούτε η επιστροφή της στολής και της ποδιάς στα σχολεία. Μεγάλη σημασία πρέπει επίσης να δίνετε στα παπούτσια.

Φροντίστε να είναι το σωστό νούμερο και αποφύγετε τα πλαστικά, όπως είναι οι γαλότσες όταν δεν επιβάλλονται από τον καιρό. Οι παιδικές πατούσες μεγαλώνουν γρήγορα και το λάθος νούμερο πολλές φορές εμποδίζει το πόδι να μεγαλώσει σωστά.

Τέλος, δεν είναι ανάγκη να φορτώνετε τα παιδιά σας με επιπλέον ρούχα, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει το κρύο. Τα παιδιά συνήθως κινούνται αρκετά στο σχολείο, με αποτέλεσμα να ιδρώνουν και να βγάζουν τις μπλούζες τους. Αυτό είναι μία συχνή αιτία κρυολογήματος που σίγουρα μπορείτε να αποφύγετε.