Κλέλια Ρένεση: "Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου".

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκάλυψε πως το παιδί της δεν είναι του Τσάο, με τον οποίο τονίζει ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι.

Ειδικότερα, το κείμενο που δημοσίευσε η ηθοποιός έχει ως εξής:

«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλά να σου πω μια σκεψη.

Δεν μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζω που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας.

Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ' καιρό, χρονιά, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι' αυτό κ' κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ' θα πέσουμε σε κάνα γκρεμό (της ανοησίας)

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμιά δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ' έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτά μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ' μονόπετρο απ το Παρίσι.. (ναι, άκουσες καλά,.. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει,να μου εκφράσει την αγάπη του)

Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ' άλλα τετοια.

Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ' τις συμπερασματολογιες. Κ' παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ' τι ταινία θέλουν να δουν γιατί « πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ' τώρα περιγράφουν κ' τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ' λίγο παραπαίει..

Συστάσεις:

- Τα διαμάντια δεν μ' αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ' τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορουσα.

- Έχω μόνο Ένα παιδί κ' αυτό φρέσκο

- Ζω στην Αθήνα που κ' που αλλά γενικώς γυρνοβολάω

- Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μαλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.

- Έχω γράψει μουσικές κ' στίχους στο προτζεκτάκι «Τίποτα», δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.

- Το Πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει κ' με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδιες.

Κ' παρόλο που πιστεύω πως καμία σημασία δεν έχει ποιος είναι κ' ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ΄του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι:

-Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.

Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.

- Κάνω τρομερή ρεβυθάδα (άσχετο αλλά χρήσιμο)

- Η γη είναι στρογγυλή

Για τούτα είμαι σίγουρη. Για όλα τ' άλλα δεν παίρνω όρκο.

Γι' αυτό σου λέω φιλε.. σαν την ασθένεια του συμπεράσματος δεν έχει.. Όλοι τα ξέρουν όλα κ' τα μοσχοπουλάν με το κιλο..

Παρόλο που πιστεύω πως το πιο τρανταχτό μου παράπονο είναι που κανείς δεν ασχολείται με την Ρεβυθάδα μου.. κρίμας

Φθινόπωρο φίλε,.. ας φθίνουν οι οπώρες κ' όχι τα μυαλά μας.. Αυτά κ' το πνεύμα μας πρέπει να μένουν ξύπνια, ό,τι και να μας πουλάνε..

Φιλώ σε

Υγ: Αυτή η φώτο είναι κλεμμένη, δυστυχώς δεν θυμάμαι από πού για να αποδώσω κρέντιτς, αλλά μου έμοιαζε πολύ όταν έγραφα αυτές τις λέξεις».

tags:


tags: