Η Αθήνα σε αποκριάτικο mood! Εκδηλώσεις για μικρούς καρναβαλιστές!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αν θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα καλύτερα αποκριάτικα... street parties, ρίξε μια ματιά στις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες διοργανώσεις της Αθήνας!

Καρναβάλι Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου
18- 27 Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση φωτογραφίας, παιδικά πάρτι μεταμφιεσμένων, Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού στο Μοσχάτο και Σαφάρι στον Ταύρο και φυσικά η κορύφωση του πιο γνωστού καρναβαλιού της πόλης με τις δύο παρελάσεις που καλωσορίζει πληρώματα και συμμετέχοντες στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.


Η Αθήνα σε αποκριάτικο mood! Εκδηλώσεις για μικρούς καρναβαλιστές!

Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη
5- 26 Φεβρουαρίου
Αλευρομουτζουρώματα, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, καντάδες και πολλά καλλιτεχνικά εργαστήρια με κατασκευή μάσκας και στολών και face painting, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, ενώ στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη δημοτική ενότητα Νίκαιας και στις 26 Φεβρουαρίου στην οδό Φλέμινγκ στον Αγ.Ι. Ρέντη.

Απόκριες στο Δήμο Αγίου Δημητρίου
17- 27 Φεβρουαρίου
Ημέρες γιορτής με ποικίλες εκδηλώσεις, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, το καθιερωμένο κυνήγι του χαμένου θησαυρού και το εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, μαγικά παραμύθια, πολύχρωμους χαρταετούς, παραδοσιακά τραγούδια της Αποκριάς και πολλά ακόμα!

Η Αθήνα σε αποκριάτικο mood! Εκδηλώσεις για μικρούς καρναβαλιστές!

Απόκριες στην Καλλιθέα
10- 27 Φεβρουαρίου
Δημιουργική απασχόληση για παιδιά με θέμα τα πρωτότυπα τριαντάφυλλα, διαδραστική παράσταση με σαπουνόφουσκες, καντάδες στις γειτονιές της πόλης, γαϊτανάκια και χοροί, μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting., Cosplay walk από τον σταθμό Καλλιθέας προς τη Θησέως, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, παρέλαση Μπουλουκιών από τα σχολεία και συλλόγους της Καλλιθέας και αποκριάτικη ποδηλατοδρομία συνθέτουν το πολυποίκιλο αποκριάτικο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλλιθέας.