Head To Toe: η πιο premium bridal υπηρεσία στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Από την Αργυρώ Γιακούμα και το yes-i-do.gr

Αυτό είναι το μότο της έμπειρης ομάδας επαγγελματιών της Head To Toe μιας ομάδας που σαν στόχο έχει το bridal counseling. Σκεφτείτε σε όλη την προετοιμασία του γάμου σας μια έμπειρη και φρέσκια ομάδα επαγγελματιών όπου ο καθένας θα φροντίζει και κάτι διαφορετικό για εσάς. Από την επιλογή του νυφικού σας, του hairstyle και του makeup , της διατροφής αλλά και γιατί όχι και των δικών σας ανθρώπων, ώστε όλα να είναι φροντισμένα μέχρι και την παραμικρή τους λεπτομέρεια from Head To Toe. Εμείς μιλήσαμε μαζί τους και διαπιστώσαμε πως με το μαγικό τους ραβδί το άγχος, η αγωνία και η κούραση της bridal προετοιμασίας μετατρέπονται σε κέφι και χαρά!


Head To Toe: η πιο premium bridal υπηρεσία στην Ελλάδα

Πώς και αποφασίσατε να δημιουργήσετε την Head to Toe;

Μιας και στο χώρο που ασχολείται με το γάμο, υπάρχει πληθώρα αξιόλογων επιλογών στο wedding planning, εμείς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με την νύφη και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Είμαστε το πρώτο site που ασχολείται με την συνολική επιμέλεια της εξωτερική εμφάνισης της νύφης και των πολύ κοντινών της προσώπων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και ολοκληρωμένο.

Συνεργάζεστε με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, περιγράψτε μου ένα τυπικό πρώτο ραντεβού με μια νύφη.

Στην πρώτη επικοινωνία μας με κάθε κοπέλα, θέλουμε να καταλάβουμε πώς φαντάζεται τον εαυτό της, την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της. Στη συνέχεια θα ρωτήσουμε, για το που και το πότε θα γίνει ο γάμος, για να βρούμε μαζί της το νυφικό που θα ταιριάζει στον χώρο και το χρόνο που θα τελεσθεί ο γάμος της. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς με ελάχιστο άγχος για την ίδια.

Ποιο το λάθος ή τα λάθη που πιστεύετε ότι κάνουν οι Ελληνίδες νύφες και τι θα τις συμβουλεύατε;

Δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως λάθος, αλλά θεωρώ πως οι Ελληνίδες, τις περισσότερες φορές, «φορτώνουν» τον εαυτό τους με παραπανίσια αξεσουάρ, μακιγιάζ και κοσμήματα πολύ περισσότερο από όσο πρέπει.
Μια άλλη παράμετρος που αρκετές κοπέλες υποτιμούν για την επιλογή του νυφικού τους, είναι ότι «παίρνουν» μαζί τους πολλά κοντινά τους πρόσωπα (συγγενείς και φίλους). Αυτό, τις περισσότερες φορές, καταλήγει να τις κάνει να επηρεάζονται τόσο ώστε να ξεχνάνε τι αρέσει στις ίδιες και πώς έχουν ονειρευτεί τον εαυτό τους. Στο τέλος για να μη στενοχωρήσουν κανέναν, στενοχωρούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Οι νύφες στην επιλογή του νυφικού τους, δεν πρέπει να ακούν κανέναν άλλον εκτός από εκείνες. Είναι αυτές που παντρεύονται, δεν παντρεύονται ούτε οι φίλες τους , ούτε οι συγγενείς τους.

Εμείς με τις σωστές συμβουλές θα κάνουμε την κάθε υποψήφια νύφη να καταλάβει μόνη της ποιο είναι το «this is the one».

Θέλω να μου δώσετε ένα tip για την βασική βίβλο της κάθε νύφης:

  1. The Dress: Κομψό και μοναδικό.
  2. The Style: Ρομαντικό – Αρχοντικό.
  3. The Face: Φρέσκια με φυσική ομορφιά.
  4. The Hair: Σικάτο χτένισμα χωρίς υπερβολές.
  5. The Mani – Pedi: Καθαρό και διακριτικό χωρίς strass.
  6. The Nutrition: Ισορροπημένη – επιλεγμένη διατροφή.
  7. The Cherry aka the Candy Bar: Πληθωρικό και ταυτόχρονα λιτό σε χρώματα και σχήματα.
  8. The Entourage: Κάθε άντρας θέλει και εκείνος να νιώσει ότι τον περιποιούνται όπως και εσάς. Το ανδρικό ντύσιμο δεν είναι μια τόσο εύκολη υπόθεση, όπως πιθανόν φαντάζει.

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία σας υπάρχει κάποιο «ιδιαίτερο» περιστατικό που θυμάστε;

Ανήκω στις τυχερές που δεν έχει προκύψει κάποιο τόσο «ιδιαίτερο» περιστατικό που να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Οι επαγγελματίες συνεργάτες του «head to toe» αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευέλικτοι και προνοητικοί.

Πόσο καιρό πριν θα ήταν καλό μια νύφη να έρθει σε επαφή μαζί σας;

Καλό θα ήταν μια νύφη να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται σε επαφή μαζί μας, για να έχουμε χρόνο ώστε η εικόνα της να είναι όπως της αξίζει… Αψεγάδιαστη! Ωστόσο, μια νύφη και να αργήσει λίγο, εμείς θα βρούμε τον τρόπο για το καλύτερο δυνατό, ώστε να λάμπει την ημέρα του γάμου της.

Yes I do και Νο Ι don’t «Head to Toe» tips:

  • Say yes to elegance
  • Say yes to «shining»
  • Say yes to romance
  • Say no to stress
  • Say no to excess
  • Say no to trends

Head To Toe: η πιο premium bridal υπηρεσία στην Ελλάδα

Νόρα Αποστόλου
Founder "HEAD TO TOE"

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 56
Τηλέφωνο: 693 466 2592

Website: http://www.headtotoe.gr/
Facebook: headtotoegr
Instagram: @headtotoegr
Twitter: @headtote2016
Pinterest: headtotegr