Τραγικό! Η Madonna δήλωσε πως θα άφηνε τα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τραγικό! Η Madonna δήλωσε πως θα άφηνε τα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά!

Όπως όλα δείχνουν το πέσιμο της  Madonna ήταν τόσο γερή που την επηρέασε στο… κεφάλι αν κρίνουμε από τις τελευταίες της δηλώσεις!


Αφού συζητήθηκε τόσο πολύ για την θεαματική της τούμπα στα BRIT Awards, είπε να μην το σταματήσει εκεί και να δώσει κι άλλα θέματα στα μέσα για να ασχοληθούν μαζί της. Αυτή την φορά η βασίλισσα της pop βρέθηκε καλεσμένη στο τηλεοπτικό show του Jonathan Ross και έκανε κάποιες δηλώσεις που μόνο ασχολίαστες δε μπορούν να μείνουν. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα μεταδοθεί στις 14 Μαρτίου, ωστόσο προβλήθηκε ένα preview αυτής.

Φυσικά, ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για την απίστευτη τούμπα με την ίδια να απαντάει με χιούμορ χαρακτηριστικά: «Τελικά έκανα ένα show τρόμου» και ξεκαθάρισε τονίζοντας: «Δεν ήταν στημένο. Και δεν χτύπησα την πλάτη μου, χτύπησα  το κεφάλι μου. Ξέρω να πέφτω. Έχω πέσει πολλές φορές από το άλογό μου».

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί. Υπήρξε και συνέχεια που ομολογουμένως είναι σοκαριστική!

 

Στο παρελθόν η καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, όμως δεν τα έχει συνεχίσει. Αυτό που προκαλεί όμως είναι η δήλωση της πως δεν θα είχε πρόβλημα αν τα παιδιά της έπαιρναν ναρκωτικά, θα τους το επέτρεπε αλλά με μέτρο.