«ΤΟ ΜΕΛΩΔΕΝΙΟ ΧΩΡΙΟ», στο Κουκλοθέατρο "ΑΡΓΩ"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο "ΑΡΓΩ" διοργανώνει την πρωτότυπη κουκλοθεατρική παράσταση "Το Μελωδένιο χωριό".

Το κουκλοθέατρο "ΑΡΓΩ" είναι τμήμα του Πολιτιστικού Πάρκου και διεξάγεται και στον Πολυχώρο Λυκαβηττού και στα σχολεία!.
Στον Πολυχώρο του Λυκαβηττού διοργανώνονται εκπαιδευτικές ημερίδες, εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια.


Το Κουκλοθέατρο "ΑΡΓΩ" που είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι του θεάτρου,επισκέπτεται το χώρο του σχολείου σας με ένα ταξίδι“στο Μελωδένιο χωριό”. Μια βιωματική εκπαιδευτική δραστηριότητα που είναι πολύ χρήσιμη να την παρακολουθήσουν οι μικροί λιλιπούτειοι φίλοι μας!

Εξιστορεί τις περιπέτειες δύο αηδονιών που ζουν σ ένα πανέμορφο δάσος. Καθώς οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν να παρακολουθήσουν τη γιορτή της μουσικής και να απολαύσουν τη βόλτα στη φύση , η νεράιδα των ονείρων με τη μαγική της σκόνη, τους κάνει να κοιμηθούν βαθιά και να ονειρευτούν! Τα παιδιά παρακολουθούν ζωντανά το όνειρο των δύο πουλιών που έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους με επιθυμίες και στόχους για το μέλλον τους.

Η συνολική διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα και ένα τέταρτο.

Καλλιεργείται η φαντασία και η κρίση των παιδιών
Προβάλλει την αξία της δημιουργικότητας και της φιλίας
Συμβάλλει στην απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης
Μαθαίνουν για την υγιεινή διατροφή, τη φροντίδα της φύσης και χορεύουν με την καθοδήγηση των ηθοποιών.
Τα παιδιά έρχονται σε άμεση επαφή με τις κούκλες.
Συνδυάζει ηθοποιούς και κούκλες Marotte.

• Η τιμή ορίζεται στα 180€ για τη διεξαγωγή του προγράμματος στο χώρο σας (μέχρι και 45 παιδιά, για κάθε επιπλέον παιδί επιβάρυνση 1€)
• Η τιμή για την επίσκεψή σας στον Πολυχώρο Λυκαβηττού και στο Πολιτιστικό Πάρκο ορίζεται στα 160€.

Πληροφορίες στα τηλ.: 22990 - 42100 & 210 9211812
Επισκεφθείτε μας στη Σελίδα μας στο F/b: https://www.facebook.com/politistikoparko
και στην ιστοσελίδα μας www.politistikoparko.com