Στέφανος - Στεφανία : Ανάλυση ονόματος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στέφανος - Στεφανία : Ανάλυση ονόματος

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Το όνομα Στέφανος σημαίνει : Στέμμα , στεφάνι , ο αθλοφόρος.

Το Στεφανία είναι ο θηλυκός τύπος του Στέφανος

-Το ’’ Σ’’ ως αρχικό γράμμα ( ο βασικός λίθος του ονόματος)

Ο/η κάτοχος του ονόματος καποιες φορες γινεται καταπιεστικο ατομο.Εχει μεγαλο συναισθηματισμο κι πνιγει τους αλλους με την αγαπη του.
Το πάθος του για την επιτευξη των στοχων του , μπορει να το οδηγησει ακομα κι σε πλαγιους τροπους , αυτο ομως θα συμβει μονο αν δεν μπορει να ενεργησει αμεσα.

Με θεληση κι επιμονη,στοιχεια που το χαρακτηριζουν , υπερνικα καθε εμποδιο.Πρεπει να αποφευγει παρασκηνιακες ενεργειες η' ιντριγκες καθως εχει μια ''ταση'' σε κατι τετοιο..Πρεπει να αποφευγει τα ακρα καθως δεν ανεχεται τις γνωμες των αλλων , παρα μόνο την δίκη του..!!
Το Σ ανήκει στην δυναμικη τριαδα , στον Ηλιο κι τον Λεοντα κι εχει εμβλημα του τον Απολλωνα.

Άτομο ''ανίκητο'' στον διάλογο ερωτάει πολλες ερωτησεις αλλα μπορει κι να κουραζει τους γυρω του.

Εχει ελευθερια σκεψης κι δεν ανεχεται να του ''πνιγουν'' την πνευματικη του ανεξαρτησια..
Αφού αναλύσει ένα θέμα περνά εύκολα κι κυρίως ακούραστα στην... πρακτική εφαρμογή.

-Ο Ενεργητικός Αριθμός των ονομάτων Στέφανος - Στεφανια
Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος μας δείχνει με ποιον τρόπο ο/η κάτοχος του ονόματος θα ζήσει την ζωή του/ης , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή του/ης , ποια είναι η ‘’αύρα’’ του /ης

ΣΤΕΦΑΝΟΣ…
Αθροίζει τον αριθμό 25 (20+5=2+5=7) πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε τον αφυπνισμένο ανθρωπο(20) που πρέπει να προσέχει την παγίδα της φιληδονιας(5).Ωφειλει να ξαναμάθει την σωστή χρήση της ελευθερίας ώστε να προχωρήσει στην πνευματική του εξέλιξη (7) που θα τον βοηθήσει στο δεύτερο μισό της ζωής του.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ…
Αθροίζει τον αριθμό 20=2x10 ,αριθμός της ισορροπίας , της κρίσης αλλά κ’ της αστάθειας η’ της δυαδικότητας .Μιλεί για καινοτομία , αφύπνιση .Δικαιοσύνη , ιατρική -παραδοσιακή η’ εναλλακτική. Γενικά απελευθέρωση από τα γνωστά καθημερινά – τετριμμένα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!

tags:






tags: