Πόση ντροπή! Γρονθοκόπησαν γονείς σε δημοτικό σχολείο γιατί Πακιστανοί βοήθησαν στη σχολική γιορτή!

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα πρωτόγνωρο συμβάν έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο των Σεπολίων κατά τη διάρκεια της γιορτής για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Δύο γονείς επιτέθηκαν σε δύο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού Σχολείου κατά τη διάρκεια της  αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης των μαθητών και η αιτία ήταν το γεγονός ότι ανατέθηκε σε άτομα πακιστανικής καταγωγής που μένουν στην περιοχή η προετοιμασία της εκδήλωσης, γιατί κανένας άλλος γονέας δεν ήταν πρόθυμος να βοηθήσει.


Οι δύο δράστες γρονθοκόπησαν και τραυμάτισαν τα δυο μέλη του Συλλόγου μπροστά σε άλλους γονείς, αλλά και στους μικρούς μαθητές του σχολείου.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ υπέβαλαν και μηνύσεις.

Την επίθεση που δέχθηκαν τα δύο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού Σχολείου από δύο, επίσης, γονείς, καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Ενέκρινε, μάλιστα, σχετικό ψήφισμα, το οποίο δεν ψήφισε η παράταξη «Χρυσή Αυγή για την Αθήνα». Επίσης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν φόβους για τυχόν νέα επεισόδια, την Κυριακή, στο ίδιο σχολείο, όπου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση η πακιστανική κοινότητα.

tags:






tags: