Πράσινος καφές: Το «κλειδί» για να χάσεις βάρος!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

greentea

Με την υπογραφή της Superfoods.


Το να βρίσκεσαι κοντά στο ιδανικό σου βάρος, δεν είναι θέμα trend της εποχής αλλά υγείας. Αναρίθμητες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πώς τα περιττά κιλά κυριολεκτικά δοκιμάζουν τα όρια του οργανισμού μας και πως η παχυσαρκία είναι, τελικά, μια χρόνια πάθηση και απαιτεί σωστό χειρισμό.

Το φαινόμενο της παχυσαρκίας έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις καθώς επηρεάζει αρνητικά τις ζωές των ανθρώπων και γιαυτό έχει προσεκλύσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας, των κυβερνήσεων και παγκόσμιων οργανισμών προκειμένου να εντοπιστούν οι λόγοι που κάνουν τον δείκτη της ζυγαριάς να εκτοξεύεται, αλλα κυρίως να βρεθούν οι πιο αποτελεσματικές λύσεις με την μικρότερες επιπτώσεις στον οργανισμό.

Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα, όσο πιο υψηλός είναι ο δείκτης μάζας σώματος, τόσο πιο μεγάλος είναι ο κίνδυνος θανάτου ενώ ακόμα και 10 κιλά λιγότερα αντιστρέφουν εντελώς την εξίσωση. Σύμφωνα με την επιστημονική βιβλιογραφία, το 75-80% των διαβητικών είναι παχύσαρκοι, τρανή απόδειξη πως η παχυσαρκία είναι αιτία εμφάνισης διαβήτη τύπου 2. Άλλα προβλήματα που προκαλεί είναι υπέρταση και καρδιοπάθειες και μάλιστα εδώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο: ότι όσο νωρίτερα αρχίζουν να συσσωρεύονται τα περιττά κιλά τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισης καρδιοπάθειας.

Τι προτείνουν οι ειδικοί για την ομαλή απώλεια βάρους; Σωστή διατροφή και γυμναστική είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να στηρίζεται ένα πλάνο αδυνατίσματος, και εδώ έρχεται ένα χέρι βοηθείας από τη φύση που είναι πολύτιμο: ο λόγος για τον Πράσινο Καφέ, και συγκεκριμένα τον Πράσινο Καφέ SuperDiet 2500 από την Superfoods, που οι Έλληνες καταναλωτές βράβευσαν ως το καλύτερο προϊόν αδυνατίσματος! Περιέχοντας 250mg (10:1) εκχύλισμα 2500mg Πράσινου Καφέ και 50% (125mg) του θαυματουργού Χλωρογενικού Οξέος (Chlorogenic Acid), προσφέρει:

1. Φυσική αντιοξειδωτική δράση και ενίσχυση του μεταβολισμού.

2. Βοηθάει στο να χάσουμε τα πρώτα περιττά κιλά καθώς και στην μείωση του σωματικού λίπους χωρίς να αλλάξουμε τίποτα από τις διατροφικές μας συνήθειες, χάρη στο Χλωρογενικό Οξύ (Chlorogenic Acid) που περιέχει .

Και η μόνη προϋπόθεση για να δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματά του είναι να πάρετε την σωστή αγωγή που είναι τουλάχιστον για δύο μήνες ( δηλαδή θα χρειαστείτε 2 συσκευασίες από 90 κάψουλες).

Αυτός ήταν και ο λόγος που 3.017 καταναλωτές το ψήφισαν και ως το καλύτερο προϊόν αδυνατίσματος: κάνοντας σωστά την αγωγή, είδαν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet 2500 της Superfoods, είναι το αυθεντικό προϊόν που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, στην προνομιακή προσφορά 1+1 σε ειδική τιμή. Αν, λοιπόν, βρίσκεστε ήδη σε πρόγραμμα για να χάσετε περιττά κιλά, βάλτε στην καθημερινότητά σας τον Πράσινο Καφέ SuperDiet 2500 της Superfoods και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!