Παρτυ για μικρες μπαλαρινες!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Παρτυ για μικρες μπαλαρινες!Τα μικρά κορίτσια λατρεύουν το μπαλέτο είτε γιατί τους αρέσει να χορεύουν είτε γιατί η στολή της μπαλαρίνας είναι τόσο μα τόσο κοριτσίστικη.

Έτσι, ένα πάρτυ για κορίτσια με θέμα το μπαλέτο θα έχει εγγυημένη επιτυχία!


Εάν δεν βρείτε στο εμπόριο προσκλήσεις μπαλαρίνας, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας. Σε προηγούμενη ανάρτηση μπορείτε να βρείτε πατρόν και οδηγίες για να φτιάξετε την πρόσκληση-τουτου της φωτογραφίας.

Διακοσμήστε το σπίτι με χρώματα παστέλ αλλά κυρίως με ροζ και λευκό. Ρίξτε στο πάτωμα ροζ και λευκά μπαλόνια και στολίστε τα τραπεζομάντιλα με λευκά τούλια δεμένα με κορδέλες. Δέστε μπαλόνια στην πλάτη κάθε καρέκλας και γύρω από το τραπέζι.

adistenscloset.com                               indulgy.com

chiccheapnursery.com

Το ροζ, το λευκό και το τούλι θα κυριαρχήσει και στην τούρτα αλλά και στο μπουφέ του πάρτυ.

startathome.blogspot

pinterest

ablissfulnest.com

Παιχνίδια που μπορούν να παίξουν τα παιδιά

Βάλε την τουτου στη μπαλαρίνα

Μια ακόμη παραλλαγή του παιχνιδιού βάλε την ουρά στο γάιδαρο. Βρείτε μια αφίσα μπαλαρίνας, φτιάξτε με χαρτόνι και τούλι μια τουτου και κολλήστε ταινία διπλής όψης στην πίσω πλευρά του. Τα κορίτσια με δεμένα τα μάτια θα προσπαθούν να βάλουν την τουτου στη μπαλαρίνα.

Δασκάλα χορού

Επιλέξτε ένα κορίτσι για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το κορίτσι αυτό θα στέκεται μπροστά από τα άλλα  και θα αρχίσει να χορεύει. Τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθούν να μιμηθούν τις κινήσεις του.  Μετά από δύο λεπτά άλλη μπαλαρίνα θα παίρνει τη θέση έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να γίνουν δασκάλες.

Μουσικές καρέκλες

Είναι το κλασικό παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες μόνο που τα παιδιά θα πρέπει να χορεύουν πάντα στις μύτες των ποδιών…Για να το κάνετε λίγο διαφορετικό, κανείς δε θα βγαίνει έξω από το παιχνίδι αλλά θα κάθεται μαζί με κάποιον άλλον στην ίδια καρέκλα. Το παιχνίδι θα γίνει πολύ διασκεδαστικό κυρίως προς το τέλος του, όταν όλοι θα προσπαθούν να χωρέσουν σε μια καρέκλα.

Genethlia.gr