Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου Πρίγκιπα Louis!

Δημοσιεύθηκε στις

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα, της οποίες μάλιστα τράβηξε, όπως είχε κάνει και στα δύο προηγούμενα παιδιά της, η μητέρα του Kate Middleton. Να θυμίσουμε εδώ ότι το πέμπτο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε στις 23 Απριλίου στο νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο.

Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου Πρίγκιπα Louis!


Η φωτογραφία, στην οποία είναι μόνος του ο Πρίγκιπας, τραβήχτηκε μόλις τρεις ημέρες μετά τη γέννησή του, στις 26 Απριλίου.

Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου Πρίγκιπα Louis!

Ενώ αυτή που δείχνει τον Louis στην αγκαλιά της αδερφής του Charlotte, τραβήχτηκε την ημέρα των τρίτων γενεθλίων της πριγκίπισσας, στις 2 Μαΐου.  Η Charlotte φιλά τρυφερά το νεογέννητο αδερφό της και τον κρατά προστατευτικά στην αγκαλιά της. Η φωτογραφία αυτή μοιάζει αρκετά με τις αντίστοιχες φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί μετά της γέννηση της Charlotte, που ήταν στην αγκαλιά του πρίγκιπα George.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι δηλώνει ακόμη την ευγνωμοσύνη του στο κοινό: «Ο δούκας και η δούκισσα θέλουν να ευχαριστήσουν τους πολίτες για τις θερμές ευχές τους τόσο για τη γέννηση του πρίγκιπα Louis, όσο και για τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte».

tags:

feautured





tags:

feautured