Μια απολαυστική συνάντηση με τους "Mrandson.gr"!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Της Ζωής Κρονάκη, Founder & CEO all4mama.gr

Ως γνήσια Θεσσαλονικιά λατρεύω τους αληθινούς ανθρώπους!
Τους ανθρώπους που σου μιλούν και σε κοιτάνε στα μάτια..
Τους ανθρώπους που γελάνε με την ψυχή τους και νιώθεις σαν να τους γνωρίζεις χρόνια..
Την Νάταλι και τον Γρηγόρη τους γνώριζα μόνο σε συναδελφικό επίπεδο αλλά και μέσα από τα ΜΜΕ.
Η εικόνα που είχα γι αυτά τα δυο παιδιά ήταν ότι επρόκειτο για ένα ζευγάρι με αρμονική και ήρεμη ζωή..
Ένα ζευγάρι που τα έχει βρει, που δεν χρειάζεται φαμφάρες για να περνάει καλά και που η οικογένεια που έχει δημιουργήσει είναι πάνω από όλα.


Εκείνη πανέμορφη, έξυπνη και δυναμική..
Εκείνος πάλι άμεσος, άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ και αυτό που λέμε “ωραίος τύπος”…
Θέλησαμε να κάνουμε αυτήν τη συνέντευξη από κοντά κυρίως μετά από την προτροπή της Νάταλι!
“Να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά.. Να έχει γυρίσει και ο Γρηγόρης για να δείτε και εσείς όλα όσα έχουμε ετοιμάσει με πολύ αγάπη” μου είπε στο τηλέφωνο μιλώντας για το καινούργιο τους εγχείρημα το Mrandson.gr!

Το θέλησα πολύ και εγώ και να, που Παρασκευή απόγευμα βρέθηκα στο χώρο τους!!! Και να που από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτό που είχα στο μυαλό μου για αυτό το ζευγάρι , αυτό ένιωσα κατευθείαν…

Με υποδέχθηκαν με τεράστιο χαμόγελο και η εμπειρία του συνεντευξιάζοντα σε σχέση με τους δυο τους ήταν παιχνίδι και έβγαζε πολύ γέλιο…

Μια απολαυστική συνάντηση με τους "Mrandson.gr"!

Λοιπόν Γρηγόρη πώς είναι η καθημερινότητα με δυο παιδιά;;;

Τώρα τι να σου πω!!! Με μια λέξη συναρπαστική!!!.. Ευτυχώς πλέον έχουμε βρει τον ρυθμό μας και έχουμε μπει σε μια καλή ρουτίνα.

Εσύ Νάταλι πώς το βιώνεις;;

Εγώ έχω τρία αγόρια. Το μεγάλο μου αγόρι και τα δυο μικρά μου!!! μου απαντάει ρίχνοντας του μια ματιά με απίστευτη τρυφερότητα. .
Κοίτα να σου πω Ζωή, ο Γρηγόρης ήρθε στη ζωή μου σε ένα πολύ κομβικό σημείο και ήμουν πολύ τυχερή . Το συναίσθημα ήταν πολύ έντονο από την αρχή. Για αυτό και τα κάναμε όλα γρήγορα. Παντρευτήκαμε μέσα σε ένα χρόνο, γεννήσαμε, βαφτίσαμε… Να φανταστείς ότι όταν τον γνώρισα μπήκα στην διαδικασία να μαγειρεύω γιατί ήθελα να τον περιποιηθώ! Ενώ δεν είχα βράσει ούτε νερό, ο Γρηγόρης μου έβγαλε όλο το συναίσθημα να τον φροντίσω.

Kαι στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Γρηγόρης: "Οπότε είπες να μην το χάσεις το κελεπούρι ,,,”  και σκάμε στα γέλια.

Αλήθεια εσύ Γρηγόρη τι είδες στην Ναταλί; 

Γρηγόρης: Είδα μια πολύ ωραία γυναίκα και τέλος (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ υψηλά στάνταρ. Ήθελα να πληρούνται τουλάχιστον 7 στα 10. Και πέτυχα στη Ναταλί, πέτυχα τα 10 στα 10…

Νάταλι: Πιστεύω ότι του ενέπνευσα ασφάλεια. Όπως και εκείνος. Και όντως ο Γρηγόρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς και αυτό το είχα καταλάβει από την αρχή… επισημαίνει εκείνη.

Εκτός όμως από τις όμορφες στιγμές φαντάζομαι ότι υπάρχουν και δυσκολίες..

Γρηγόρης: Μα φυσικά. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα όπως μπορεί να φαίνονται. Πρόσφατα αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη δυσκολία όταν ο μικρός χτύπησε άσχημα. Παίζανε με τον μεγάλο.. Κυνηγητό. Ο μικρός πειράζει πάντα τον μεγάλο. Και ενώ τον κυνηγούσε πήγε και έπεσε στο μοναδικό ακάλυπτο σημείο του σπιτιού!!! Από τον θόρυβο και μόνο τρόμαξα τόσο πολύ …Πήγα να τον σηκώσω και δεν ήξερα τι θα δω… Το πρόσωπο του ήταν κατακόκκινο. Χρειάστηκαν 12 ράμματα! Αλλά δόξα το Θεό όλα καλά.

Μια απολαυστική συνάντηση με τους "Mrandson.gr"!

Πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο!!! Πώς γεννήθηκε το Mrandson.gr το τέταρτο αρσενικό της οικογένειας;;;

Γρηγόρης: Ήταν κάτι που σκεφτόμασταν χρόνια. Το έναυσμα δόθηκε από μια αντίδραση του Οδυσσέα που μας άρεσε πολύ, όταν η Ναταλί του έφερε ένα μποξεράκι που ήταν ίδιο με το δικό μου. Τότε ήταν τριών ετών το παιδί και πραγματικά τρελλάθηκε.. Χοροπήδαγε και έλεγε «κοιτάξτε φοράω ίδιο με τον μπαμπά». Δεν ξέρω πώς το έκανε εικόνα το παιδί αλλά όντως ήταν πολύ σημαντικό να φοράει το ίδιο με τον «ήρωα» μπαμπά!

Νάταλι: Το οποίο το έψαχνα πολύ καιρό να το σετάρω και δεν έβρισκα τίποτε, να φανταστείς. Ενω αντίστοιχα για μαμαδες και κόρες υπάρχουν και εγώ ζήλευα που έχω μόνο γιους.

Γρηγόρης: Μετά το συζητούσαμε χρόνια. Δούλευε η Ναταλί, μετά έμεινε έγκυος και όταν έγινε αυτή η τραγική ιστορία με το MEGA και ήταν περισσότερες ώρες στο σπίτι, λέμε, βρε μήπως είναι η ώρα να το επιχειρήσουμε;;; Και μπήκαμε σε άλλα νερά ευτυχώς με καλούς συνεργάτες και φτιάξαμε κάτι στην Ελλάδα και θέλω να το τονίσω αυτό γιατί πολλοί λένε μήπως είναι λίγο ακριβά;;;

Νάταλι: Συνειδητά θελήσαμε να το κάνουμε στην Ελλάδα δίνοντας και θέσεις εργασίας γιατί πίσω από όλο αυτό υπάρχουν πολλές ειδικότητες!!!
Παράλληλα έχω επιδιώξει να έχω προσωπική επαφή με τους πελάτες ώστε να νιώθουν ασφάλεια κι εκείνοι γιατί το ίντερνετ είναι ένα απρόσωπο μέσο και θέλησα να το κάνω προσωπικό.

Γρηγόρης: Μιλάει με τις ώρες μαζί τους.

Και που οφείλεται η επιτυχία μιας εταιρείας λίγων ημερών;;;

Γρηγόρης: « Η Ναταλι είναι τρελή με αυτό που κάνει. Πηγαίνει με τα βαλιτσάκια και δειγματίζει. Παίρνει τους καταστηματάρχες τηλέφωνο και τους ρωτάει “πώς πήγαμε;;;”»

Νάταλι: «Προσωπικά νιώθω - ακόμη κι αν ακούγεται μακάβριο - να πεθάνω κάνοντας αυτήν τη δουλειά. Έχει γίνει δεύτερη φύση μου».

Και ποιός είναι ο στόχος σας;

Μια απολαυστική συνάντηση με τους "Mrandson.gr"!

Γρηγόρης: Ο στόχος είναι οι άνθρωποι που παίρνουν το προϊόν να νιώθουν χαρούμενοι. Είναι το πιο ωραίο δώρο που μπορείς να κάνεις..

Νάταλι: Και χαρούμενη κυρίως νιώθει η μαμά που βλέπει τους άντρες της να χαμογελούν. Βλέπει τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα χαρούμενα…

Και με αυτό το χαμόγελο κλείνω και εγώ αυτήν την τόσο θετική συνέντευξη με ένα ζευγάρι που μου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι όταν αγαπάς πολύ κάτι, απλά το καταφέρνεις!

Ως  Ζωή αλλά και εκ μέρους  όλης της ομάδας του all4mama.gr σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μεγάλωμα του νέου σας παιδιού!

Εσείς φίλες και φίλοι μου μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλές εκπλήξεις από το Mrandson ‘s Collection!

Μέχρι τότε μπορείτε να τους βρίσκετε στα ακόλουθα links:

Website: mrandson.gr

Facebook: goo.gl/fcPrP7

Instagram : goo.gl/IeZGpT