Μαρία Λουίζα Βούρου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

Δημοσιεύθηκε στις

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι η Μαρία Λουίζα Βούρου βιώνει την πιο γλυκιά περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας. Η όμορφη παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της όλον αυτόν τον καιρό.

Σήμερα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και προχώρησε σε...αποκαλύψεις. Η Μαρία Λουίζα Βούρου παραδέχθηκε ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδί και αποκάλυψε μάλιστα το φύλο του μωρού της.


"Γεια σου Φαίη. Ήρθαμε κι εμείς. Με έχει πιάσει ανατριχίλα. Τρέμω λίγο. Ντρέπομαι, γιατί τόσο καιρό δεν το είχα "φωνάξει" πολύ και το κρατούσα. Φοβόμουν, περίμενα...", εξομολογήθηκε στην εκπομπή Πρω1νό. Και πρόσθεσε ότι περιμένει αγοράκι γι’ αυτό ντύθηκε και στις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ τόνισε πως σε μία εβδομάδα μπαίνει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Αφού παραδέχτηκε ανοιχτά το εμφανές πλέον, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της και στο πώς βιώνει αυτήν την περίοδο. Αναλυτικά, σημείωσε: «Η εκπομπή δε βγαίνει από την Αθήνα, βγαίνει από τη Θεσσαλονίκη και ήμουν πολύ μόνη μου πάνω και φοβόμουν το παραμικρό, ότι μπορεί να πάθω κάτι στο δρόμο ή σε ένα αεροπλάνο. Κι έλεγα κάτσε, να περάσουν οι πρώτοι μήνες, να κάνεις τις εξετάσεις σου, να δεις ότι όλα είναι καλά και μετά, όταν θες εσύ, θα το πεις».

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Λουίζα Βούρου αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, σκοπεύουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο λίγο πριν έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, ενώ ο θρησκευτικός γάμος θα πραγματοποιηθεί του χρόνου το καλοκαίρι.

Εμείς ευχόμαστε με το καλό να φέρει το μωράκι της στον κόσμο!

Μαρία Λουίζα Βούρου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

tags:






tags: