Μαμά 24/7. Γνωρίστε την mom 4 all Γιώτα Kαραμoύτσιου και το blog της στο all4mama!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

All4mama....εδώ μαμά για όλα!!!
Μαμά το πρωί, μαμά τη νύχτα, μαμά το μεσημέρι, μαμά στη δουλειά, μαμά και αυτές τις βαθιές σκοτεινές ώρες που θα μπορούσες να είσαι γυναίκα ή σύζυγος ή απλά ένα χουχούλι στο γλυκό σου στρωματάκι..

Μαμά πεινάω.. μα καλά η μαμά του δεν ενδιαφέρεται(?)..γυναίκα το παιδί..ευθύνες ατελείωτες για ένα και
μόνο μυαλό! Για έναν άνθρωπο που μόλις μέχρι χθες νοιαζόταν για το τί θα φάει αφού ξεκινούσε ο ήχος γουργουρίσματος!


Αλλά για μένα η έννοια είναι που με τρώει! Οι σκέψεις! Είναι φυσιολογικό αυτό? Μόνο το παιδί μου αντιδράει έτσι?
Εκρήξεις οργής, διατροφή, κοινωνικοποίηση,τηλεόραση, ύπνος...ωωω! Το καθένα μια περιπέτεια! Μια ιστορία ολόκληρη!

Παραιτούμαι!
Μπορώ να το πω και να ισχύει μόνο για 10 λεπτά? Αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή που ενώ είμαστε στις κούνιες και όλα φαντάζουν ιδανικά ο αγαπημένος μου υιός σηκώνει το γλυκό χεράκι του και χώνει μία σφαλιαίτσα-αρα στον φιλαράκο του, γιατί " ατινι κο μου, εσυ κο σου"(μτφ "αυτό το πατίνι είναι δικό μου, εσύ βρες το δικό σου") και τότε έντρομη ξέρω.. μουδιάζω..σε 10 λεπτά ως δια μαγείας θα κλαίνε τουλάχιστον 3-4 φιλαράκια, άγνωστο γιατί!
Ναι, λέγεται τάντρουμ, όλα φυσιολογικά, αλλά εγώ το ήξερα από πριν? Όχι! αλλά και τώρα που διάβασα, ενημερώθηκα όσο το δυνατόν περισσότερο και μίλησα με φίλες μανούλες, πάλι δεν ξέρω τι να κάνω!!

mom4all2

Και ας συστηθώ λοιπόν! είμαι η Γιώτα η" μανούνα" και το πιο όμορφο πράγμα που έχω δημιουργήσει στα 32 μου χρόνια είναι η οικογένειά μου, ο γιός μου, Θησέας "φατσουν-πατσουν" και ο άντρας μου "μπαμπουν"! Αυτοί είμαστε! Μια οικογένεια, όπως όλες! Δουλεύω και με παιδιά σε όοολες τις ηλικίες και τα αγαπώ ως ανάσα για να ζω!

Αλλά το να είσαι μαμά αντιστοιχεί με όλα τα συναισθήματα μέσα σε ένα τόσο δα μικρούτσικο σύμπαν που μόνο μία μαμά ξέρει!!

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος
https://www.facebook.com/stefanosp.papadopoulos?fref=ts

tags:






tags: