Κράτησαν για τρομοκράτη 3 μηνών μωράκι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σε απίστευτες περιπέτειες μπήκε το 3 μηνών μωράκι μιας οικογένειας μετά το λάθος του παππού του να το δηλώσει τρομοκράτη!

Το 3 μηνών μωράκι απαγορεύτηκε στην πτήση για Φλόριντα με την υποψία πως είναι τρομοκράτης. Ο μικρός Harvey Kenyon-Cairns και η οικογένειά του ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν από την Αγγλία στο Ορλάντο όταν το βρέφος μεταφέρθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο επειδή ο παππούς του Paul Kenyon έκανε λάθος σε έγγραφο, υποστηρίζοντας πως είναι τρομοκράτης.


Η οικογένεια κλήθηκε για ανάκριση στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο. "Ο Harvey ήταν πολύ καλός στην "ανάκριση" και δεν έκλαψε ούτε μια φορά", τόνισε ο Kenyon. "Είναι προφανές πως δεν σχετίζεται με γενοκτονίες ή κατασκοπείες αλλά έχει σαμποτάρει αρκετές πάνες αν και δεν τους το είπα αυτό στην αμερικανική πρεσβεία".

Αφού λύθηκε η παρεξήγηση, ο παππούς και κάποιοι άλλοι συγγενείς αναχώρησαν για Φλόριντα, με τον 3 μηνών Harvey Kenyon-Cairns να μένει πίσω με τους γονείς του μέχρι να βγει η βίζα για να μπορεί να ταξιδέψει.

Πηγή: Nypost