Η Rachel Mcadams γέννησε και κανείς δεν γνώριζε καν την εγκυμοσύνη της!

Δημοσιεύθηκε στις

 

Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood και ο σύντροφός της Jamie Linden έγιναν πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά γονείς. Η Rachel έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η ίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να το κρατήσει κρυφό μέχρι και τον Φεβρουάριο, που διέρρευσε στα μέσα η είδηση, αλλά η ίδια δεν την επιβεβαίωσε ποτέ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για το νεογέννητο.


Χθες δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό Hollywood Pipeline φωτογραφία του ζευγαριού από την πρώτη έξοδό τους με το νεογέννητο. Οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον το μωράκι τους «κοιμάται αρκετά» και «είναι ένα πολύ καλό μωρό».

Η Rachel Mcadams γέννησε και κανείς δεν γνώριζε καν την εγκυμοσύνη της!

Η ηθοποιός ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει ότι «θα ήταν υπέροχο να κάνω πολλά παιδιά. Ανυπομονώ να γίνω μαμά κάποια μέρα».

Η πρωταγωνίστρια του «The Notebook», γνωρίστηκε με το σεναριογράφο του «Dear John», Jamie Linden, τον Απρίλιο του 2016 και έκτοτε είναι ζευγάρι. Οι δυο τους κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση) και το ίδιο έκαναν και αυτή τη φορά με την εγκυμοσύνη της 39χρονης ηθοποιού.  Γι' αυτό φήμες θέλουν το ζευγάρι να αρραβωνιάστηκε πριν τον ερχομό του παιδιού του.

tags:

feautured





tags:

feautured