Αρώματα εμπνευσμένα από κραγιόν!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όλες έχουμε ένα αγαπημένο κραγιόν που κατά καιρούς γίνεται εμμονή. Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό και δεν διανοούμαστε να φορέσουμε κάποιο άλλο – το κάνουμε μόνο αν δεν σετάρεται με τίποτα με το outfit μας και αυτό με δυσαρέσκεια. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το άρωμα που μας συντροφεύει μία σεζόν, μπορεί και περισσότερες. Βέβαια τις περισσότερες φορές αυτά τα δύο εργαλεία ομορφιάς δεν συνδυάζονται και δεν ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Αυτό όμως ίσως να αλλάξει σύντομα.

Τα εργαστήρια της MAC Cosmetics, για παράδειγμα, έχουν προσφέρει κάποια εξαιρετικά ευπώλητα κραγιόν, όπως το κατακόκκινο Ruby Woo ή το θεαματικό pink του Candy Yum Yum, αρώματα όμως ποτέ. Και πράγματι, για αυτό το πρώτο εγχείρημα στον τομέα της αρωματοποιίας οι δημιουργοί έβαλαν σαν στόχο να παρασκευάσουν ένα άρωμα εναρμονισμένο με ένα αγαπημένο κραγιόν.


landscape-1479751249-screen-shot-2016-11-21-at-10032-pm-e1479999208672

Αποτέλεσμα ήταν έξι αρώματα εμπνευσμένα από τα χρώματα των διασημότερων κραγιόν της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως την άνοιξη του 2017. Πώς μυρίζει άραγε το φλογερό Lady Danger; Άνθη κερασιάς είναι η ιδανική αντιστοιχία αποφάσισαν οι ειδικοί, ενώ η ετυμηγορία για το Candy Yum-Yum ήταν οι μυρωδιές φρούτων και εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές για τα υπόλοιπα τέσσερα αρώματα. Δεν ακούγεται ενδιαφέρον;

instyle.com