Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η γνωστή hair stylist κάνει μια μοναδική προσφορά σε 5 τυχερές εγκυούλες 

Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους


Η Ντόρια Τσιριγώτη hair stylist και art director του Wavy’s hair studio απαντά στις ερωτήσεις του all4mama για το πώς μπορεί μια μέλλουσα μαμά να είναι όμορφη και ταυτόχρονα σίγουρη για την ασφάλεια του μωρού της!

Φυτικές βαφές, ανταύγειες και μoντέρνα κουρέματα.

Η ίδια η κα Τσιριγώτη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεχίζει να εργάζεται, είναι πιό δημιουργική από ποτέ, και μοιράζεται μαζί μας tips  ομορφιάς για τις εγκύους!

all4mama: Πώς μπορεί μια γυναίκα να είναι εξίσου μοντέρνα και όμορφη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Ντ. Τ: Επειδή σε αυτή την φάση βιώνει την πιο μεγάλη δημιουργία του κόσμου μέσα της , είναι ανοιχτή ετσι κι αλλιώς σε μοντέρνα και δημιουργικά κουρέματα και styling!

all4mama: Μια έγκυος που θα πάρει παραπανίσια κιλά είναι προτιμότερο να αλλάξει το στυλ του χτενίσματος της ή του κουρέματος της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ντ. Τ: Του κουρέματος ,διότι το κούρεμα δημιουργεί τρικ όπως και τα ρούχα. Π.χ φοράμε ένα ρούχο και μας λέ ότι έχουμε αδυνατίσει,ενώ το ίδιο απόγευμα φοράμε κάτι άλλο και μας λένε ότι έχουμε παχύνει .έτσι λοιπόν και τα κουρέματα, μπορούν να μας ψηλώσουν  και να μας αδυνατίσουν ή να μας κοντείνουν και να μας παχύνουν .Ή να μας κάνουν μοντέρνες ή κιτς .

Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους

all4mama: Υπάρχουν βαφές που θεωρούνται κατάλληλες για την εγκυμοσύνη;

Ντ. Τ: Βεβαίως, η τεχνολογία της κομμωτικής έχει εξελιχθεί, οπότε υπάρχουν βιολογικές-οργανικές βαφές ή ακόμα  φυτικές και νεροχρώματα με κρατικές πιστωποιήσεις  που θεωρούνται κατάλληλες  για την περίοδο της εγκυμοσύνης!  Στον χώρο της κομμωτικής έχουμε ανακαλύψει ότι πιο ασφαλές υπάρχει ως προιόν για τις μανούλες.

all4mama: Κυρίως οι γυναίκες προτιμούν βαφές οι ανταύγιες;

Ντ. Τ:  Εξαρτάται από το τί έχει συνηθίσει να κάνει στα μαλλιά της η γυναίκα μέχρι τώρα! Και η βαφή αλλά και οι ανταύγειες ώς τεχνικές είναι εξίσου ασφαλείς. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι το προιον που χρησιμοποιούμε είναι φυτικό και όχι συμβατικό

all4mama: Τί γίνεται για μια έγκυο γυναίκα που έχει πολλά λευκά μαλλιά;

Ντ. Τ: Εάν δεν θέλει να κάνει την συνηθισμένη της βαφή , της προτείνουμε να κάνει την τεχνική του νεροχρώματος που είναι φυσικά χρωστικά,διαλυτά με νερό,ή διαφορετικά διαφάνιες σε φυσικές αποχρώσεις για να φυλακίσουμε τα λευκά μαλλιά σε αλουμινόχαρτα.

all4mama: Τα μαλλιά μας δυναμώνουν συνήθως στην εγκυμοσύνη. Τί μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να διατηρήσει τη λάμψη και τη δύναμη τους;

Ντ. Τ: Μετά την κύηση ,ξεκινάει η περίοδος τριχόπτωσης για την γυναίκα. Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε απαραίτητη χρήση ,σαμπουάν για τριχόπτωση. Εννοείται φυτικά για να μην επιρεάσει στον θηλασμό.

Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους

all4mama: Τί θα προτείνατε σε εγκυούλες που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή;

Ντ. Τ: Η θεά της γονιμότητας είναι στην επιφάνεια που σημαίνει σεξουαλικότητα, δύναμη και ομορφιά, αυτά που βιώνει δηλαδή αυτήν τη στιγμή η κάθε έγκυος γυναίκα. Άρα όλα αυτά της τα φέρνουμε στην επιφάνεια μέσα από μοντέρνα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα. Ό,τι είναι φέτος της μόδας και ό,τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα μπορεί να το τολμήσει ακόμη και αν διανύει την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης.

all4mama;  Είστε και η ίδια έγκυος...Πλέον νιώθετε ότι υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας με τις έγκυες πελάτισσες σας;

Ν.Τ: Δεν έχει αλλάξει  τίποτα! Ίσα ίσα είναι πιο ανοιχτές σε νέα πράγματα και ιδέες  γιατί η δημιουργία σε μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας βρίσκεται στα πάνω της και αυτό το βλέπω και από τον εαυτό μου!!!!!
Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους
Ιnfo: Η Ντόρια Τσιριγώτη είναι hair stylist και art director του Wavy’s hair studio

Wavy’s hair studio

Βασ. Σοφίας 48, Μαρούσι τηλ. 2108063447

www.wavyshair.gr – info@wavyshair.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!

Για 5 τυχερές εγκύους οργανική  φυτική βαφή, πιστοποιημένη από την ECO-CENT (ευρωπαική πιστοποίηση οργανικών προιοντων) από 40e μονο με 5e!

Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους
Ντόρια Τσιριγώτη:Είναι στον 6ο μήνα και δίνει hair tips σε εγκύους
[123-contact-form i759008]