Ευφάνταστα καρναβαλίστικα μακιγιάζ για παιδιά!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Της Σοφίας Χαλκίτη

Έχουμε συγκεντρώσει κάποια ευφάνταστα καρναβαλίστικα make-up ειδικά για παιδιά. Βήμα- βήμα θα σας εξηγήσουμε πως να κάνετε στα παιδιά σας ένα τέλειο make-up για τις πιο δημοφιλής μεταμφιέσεις .


ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
Το make-up πεταλούδα είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις μικρές μας . Η πεταλούδα καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπο των παιδιών .Ξεκινάμε να ζωγραφίζουμε το εξωτερικό περίγραμμα του φτερού της πεταλούδας τ’οποία στην συνέχεια το γεμίζουμε με ένα βασικό χρώμα και στην συνέχεια ζωγραφίζουμε τις λεπτομέρειες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: επιλέξτε ένα χρώμα όπως το ροζ και το μπλέ για να φωτίσει το πρόσωπο του παιδιού.

ΤΙΓΡΗΣ
Για να φτιάξουμε το τέχνασμα τίγρης βάζουμε κίτρινο φόντο γύρω οπό το πρόσωπο του παιδιού έκτος από τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη όπου θα είναι σε λευκές αποχρώσεις. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα τα χρώματα που εμπεριέχει η γούνα της τίγρης , το εξωτερικό μέρος του προσώπου πρέπει να είναι πορτοκαλί με μαύρες λεπτομέρειες.

ΚΛΟΟΥΝ
Συνήθως βλέπουμε στα μακιγιάζ των κλόουν να καλύπτουν όλο το πρόσωπό τους . Εδώ θα σας δείξουμε ένα πιο απλό make-up για να μεταμφιεστείτε σε κλόουν. Στο βλέφαρο του ματιού τοποθετούμε άσπρο χρώμα σε σχήμα ημικύκλιου και στην συνέχεια φτιάχνουμε με μαύρο χρώμα τα φρύδια. Στην συνέχεια χρωματίζουμε τα χείλη με άσπρο και κόκκινο χρώμα.

ΙΝΔΙΑΝΟΙ
Το make-up ινδιάνου μπορεί ν’είναι ενα αντίγραφο από χρωματιστικές γραμμές ζωγραφισμένες διαγώνια στα μάγουλα.
Για πιο πετυχημένο ινδιάνικο μακιγιάζ μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα φτερό στο πλάι του προσώπου . Με μαύρο βάφουμε το περίγραμα των ματιών με απλές και οριζόντιες κινήσεις , έπειτα με λευκό δημιουργούμε το φτερό στο πλάι του προσώπου. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την ζωγραφιστή πέτρα με ένα μικρό κύκλο στην μέση του μετώπου. Με μαύρο βάφουμε το περίγραμα των ματιών με απλές και οριζόντιες κινήσεις , μετά για να γίνει πιο ρεαλιστικό το φτερό χρωματίζουμε το εξωτερικό με μαύρο.

Tips!
Χρησιμοποιείστε ειδικά χρώματα για παιδία ,τα οποία να είναι εύκολη η αφαιρεσή τους .