Ελεονόρα Μελέτη: Η αγωνία της λίγο πριν γεννήσει & η δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Δημοσιεύθηκε στις

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» μίλησε για το φύλο του μωρού, την αγωνία της για τον ερχομό του και τις ετοιμασίες της για να δεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας της, με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Έχω εξοικειωθεί πολύ με την ιδέα, ανυπομονώ, αγωνιώ, περιμένω πώς και πώς. Τώρα τελειώνω το δωμάτιο. Φιστικί έχω διαλέξει, μ’ αρέσει περισσότερο». Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην μάθει το φύλο του μωρού μέχρι τη γέννα, για να αποτελέσει ενός είδους έκπληξη για τους ίδιους. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο και επέλεξαν το φιστικί, ως ουδέτερο χρώμα, για το παιδικό δωμάτιο του μωρού. «Δεν το ξέρουμε το φύλο. Έχουμε πολλή αγωνία αλλά είμαστε λίγο μαζοχoζεύγαρο».


Ελεονόρα Μελέτη: Η αγωνία της λίγο πριν γεννήσει & η δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Είπε ακόμη ότι μέχρι τον 7ο μήνα ανέβαινε στη ζυγαριά της και έπειτα το σταμάτησε, αλλά μέχρι τότε είχε πάρει 7 κιλά. «Επειδή καβάτζωσα τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς να έχω πάρει πολλά κιλά, αποφάσισα να σταματήσω να ζυγίζομαι γιατί δεν είχα λόγο να αγχώνομαι και τώρα έχω χαλαρώσει και το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν ξεφεύγω τελείως, αλλά τον έχω απολαύσει αυτό τον μήνα. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Θα επιστρατεύσουμε τη μαμά Αλεξάνδρα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έκανα μαθήματα μαγειρικής στην αρχή της σεζόν, γιατί έκοψα όλες μου τις αθλοπαιδιές και κάτι έπρεπε να κάνω. Αλλά βασανιζόμουν με τις μυρωδιές και σταμάτησα».

Ελεονόρα Μελέτη: Η αγωνία της λίγο πριν γεννήσει & η δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Το μεγαλύτερο προβλημά της όπως δήλωσε είναι τα ρούχα που φοράει καθώς «είναι μεγάλος νταλκάς το ντύσιμο. Είναι δύσκολο. Αυτό που λένε ότι μια εγκυμονούσα μπορεί να φορέσει κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο είναι λάθος. Δεν γίνεται. Γιατί το μεγαλύτερο δεν θα είναι μόνο μεγαλύτερο στην κοιλιά αλλά σε όλο το σώμα. Έχω φάει κάτι φρίκες, έχω ακυρώσει κάτι εξόδους με κλάματα, γιατί δεν είχα τι να βάλω. Μετά από κάποιες εβδομάδες και έπειτα, κάθε εβδομάδα θες και άλλο νούμερο».

Ο σύζυγός της όπως είπε δεν την αφήνει να οδηγεί και είτε την πηγαινοφέρνει ο ίδιος στις διάφορες υποχρεώσεις της, είτε παίρνει ταξί.