Εγχείρηση καρδιάς για το μωράκι του Jimmy Kimmel

Δημοσιεύθηκε στις

Ο μικρός Billy Kimmel θα έμπαινε στο χειρουργείο τον Οκτώβριο αλλά η επέμβαση ακυρώθηκε λόγω κρυολογημάτων στην οικογένεια

Σε δεύτερη επιτυχημένη εγχείρηση υπεβλήθη ο επτά μηνών γιος του δημοφιλούς Αμερικανού παρουσιαστή και κωμικού, Jimmy Kimmel. Το δίκτυο στο οποίο εργάζεται, το ABC, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εγχείρηση, δηλώνοντας ότι ο Jimmy Kimmel θα λάβει ένα διάστημα άδεια για να μείνει κοντά στην οικογένειά του.


Ο Chris Pratt θα είναι ένας από τους αρκετούς οικοδεσπότες που θα αντικαταστήσουν τον 50χρονο παρουσιαστή. Στην καρέκλα του θα κάτσουν επίσης ο Neil Patrick Harris και η Melissa McArthy.
Ο μικρός Billy Kimmel θα έμπαινε στο χειρουργείο τον Οκτώβριο αλλά η επέμβαση ακυρώθηκε λόγω κρυολογημάτων στην οικογένεια. Γεννήθηκε τον Απρίλιο με καρδιακή ανεπάρκεια, κάτι που κατέστησε απαραίτητο να υποβληθεί αμέσως σε ένα πρώτο χειρουργείο και στο δεύτερο τις προηγούμενες ημέρες. Η περιπέτειά με την υγεία του γιου του, έφερε τον Jimmy Kimmel ακόμα πιο κοντά στην πολιτική από ότι ήταν.

Η εκπομπή του έγινε ουσιαστικά μία πλατφόρμα υποστήριξης της ίσης πρόσβασης οικογενειών στην περίθαλψη και ταυτόχρονα δριμείας κριτικής απέναντι στις προσπάθειες του Κογκρέσου να καταργήσουν το σχετικό νομοσχέδιο Ομπάμα που την προβλέπει.

Δείτε κάποιες αναρτήσεις του παρουσιαστή μαζί με τον γιο του στο Instagram:

Εγχείρηση καρδιάς για το μωράκι του Jimmy Kimmel

Εγχείρηση καρδιάς για το μωράκι του Jimmy Kimmel

Εγχείρηση καρδιάς για το μωράκι του Jimmy Kimmel

protothema.gr

tags:






tags: