Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7/12-13/12 για όλα τα ζώδια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7/12-13/12 για όλα τα ζώδια

Από τον Μάνο Μηκίδη


ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας καλεί να δείξετε   πυγμή σε κάποιο επαγγελματικό θέμα που χρειάζεται να ταχτοποιηθεί .Μην αφήσετε τους άλλους να έχουν τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά τα δικά σας θέλω ,τα δικαιώματα σας.Αποφυγετε όμως τους εγωισμούς ,φανείτε διπλωμάτες..

Ερωτικά το επόμενο διάστημα σας βρίσκει ανεβασμένους και με διάθεση φλερτ..Προχωρηστε ανάλογα..

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα έχετε μια διάθεση να απομακρυνθείτε από όλους και όλα και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.Ισως έχετε ανάγκη μια τέτοια αποστασιοποίηση καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση και ..πολυκοσμία.

Αν κάποιο εμπόδιο έχει γίνει αιτία να καθυστέρει μια εργασιακή σας υπόθεση να θυμάστε κάθε αναποδιά είναι για καλό τελικά!

Η λέξη κλειδί για την εβδομάδα είναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΣΗ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε τροχιά αλλαγών και αυτό σημαίνει ότι αν κάτι σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν ,θα δείτε ότι θα αρχίσει να παρουσιάζεται βελτίωση.. Από την άλλη αν oλα έως τώρα πήγαιναν.. ρολόι κάποια απρόοπτα γεγονότα θα έλθουν να ανατρέψουν την γνωστή .. τάξη των πραγματων..

Μην ανησυχείτε όμως , όλα τελικά όλα θα πάνε καλά και οι αλλαγές θα ωφελήσουν τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι βασικό απαιτούμενο αυτής της εβδομάδας να βρείτε τις ισορροπίες σας και να κάνετε- αν χρειαστεί- τους αναγκαίους συμβιβασμούς προκειμένου να διαφυλάξετε ότι έχει αξία για σας .

Αυτό ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τα προσωπικά σας ζητήματα και να είστε σίγουροι ότι όλα θα μπουν στην σειρά τους!Οσοι από σας αντιμετωπίζετε ένα θέμα με την δικαιοσύνη αυτό το διάστημα η υπόθεση δείχνει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς

 

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις αποφάσεις σας και αφήστε τη λογική να καθοδηγήσει τις πράξεις σας, αφού οι ‘’εντυπώσεις’’ που έχετε για τους συνεργάτες δεν σας επιτρέπουν να τους εμπιστευθείτε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.Τώρα που δεν υπάρχει τόση πίεση μην αναβάλετε αλλο τα θέματα που έχετε να λύσετε . Θα μάθετε πράγματα που σας σας κρατουσαν κρυμμενα εδώ και καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφασίστε πια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας και κοιτάξτε μπροστά, προγραμματίζοντας τις εργασίες σας χωρίς αγωνία και άγχος, αλλά με ενθουσιασμό αφού τελικα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Μπορεί συχνά να παραβιάζετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους, όμως, τώρα εφαρμόστε στρατηγική ισορροπίας για να έχετε υποστήριξη και από άλλα άτομα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε. Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα. Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δε θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε. Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες πριν προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν και προσπαθήστε να μη χάσετε καμία. Καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σας, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας. Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κάποιους κύκλους που συναναστρέφεστε.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Κρατήστε ως κύριο στοιχείο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, βάζοντας μπροστά τον αυθορμητισμό σας, για να πλησιάσετε περισσότερο οικεία σας πρόσωπα και για να διαπιστώσετε τα κοινά σας στοιχεία που δεν είναι λίγα. Πριν μιλήσετε σκεφτείτε τι θα πείτε και τα αποτελέσματα των λόγων σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητάς σας

 

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός

Τηλ. Επικοινωνίας :210.94.80.886

e-mail.:man.mikidis@gmail.com

www.facebook.com/manos.mikidis

tags:






tags: