Δείτε τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που ξεκίνησε!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που ξεκίνησε!

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Κάτι που περιμένατε εδώ κ’ πολύ καιρό φαίνεται ότι τώρα ολοκληρώνεται με επιτυχία. Μια είδηση σας γεμίζει με χαρά κ’ αισιοδοξία , είτε αφορά ένα ερωτικό είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα σας. Μετά από ένα διάστημα όπου επικρατούσαν δύσκολες συνθήκες κ’ η κούραση σας κατέβαλε , τώρα νιώθετε ικανοποίηση , ευτυχία κ’ ένα αίσθημα επιτυχίας .
Είναι άριστο διάστημα για να κάνετε η’ να δηχθείτε πρόταση γάμου , να δώσετε μια υπόσχεση- δέσμευση.
Επαγγελματικά λαμβάνετε μια αναγνώριση που σας γεμίζει υπερηφάνεια.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Βρίσκεστε σε μια φάση αναμονής κ’ οι υποθέσεις σας δείχνουν να έχουν κολλήσει , παρουσιάζουν δλδ αργή εξέλιξη .Φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το παρόν , είναι να κάνετε υπομονή. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα ,παράγουν φόβο κ’ αναστολές. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας κι επιμείνετε στους στόχους που έχετε βάλει.
Στα ερωτικά σας έχετε φτάσει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο κ’ αυτό μπλοκάρει την επικοινωνία με τον/ην σύντροφο σας. Πρέπει να κατανοήσετε ότι οι σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους κ’ ότι η φυγή δεν είναι η καλύτερη λύση. Αποφύγετε πάση θυσία τις κρυφές- παράνομες σχέσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αυτό το διάστημα έχετε μια διάθεση να απομακρυνθείτε από όλους και όλα και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.Ισως έχετε ανάγκη μια τέτοια αποστασιοποίηση καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση και ..πολυκοσμία.
Αν κάποιο εμπόδιο έχει γίνει αιτία να καθυστερεί μια εργασιακή σας υπόθεση να θυμάστε κάθε αναποδιά είναι για καλό τελικά!
Η λέξη κλειδί για την εβδομάδα είναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΣΗ.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα λειτουργήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα κενό στη ζωή σας… Αφήστε την ένταση να καταλαγιάσει, η φάση αυτή είναι περαστική.
Κάποιες καταστάσεις θα είναι λίγο πιο δυσχερείς απ’ όσο αναμένατε, γιατί εμπεριέχουν εμπόδια που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν ,τουλάχιστον τώρα.
Κάποιοι από σας είναι πολύ πιθανό να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν και από άμυνα να κρατάτε αυτούς που θεωρείτε ‘’επικίνδυνους’’ σε απόσταση, φοβούμενοι μήπως και ξαναπληγωθείτε. Γενικά, έχετε μπλοκαρισμένα συναισθήματα.
Προτιμάτε να παραμένετε ουδέτεροι και να μην παίρνετε το μέρος κανενός. Αυτό μπορεί να το κάνετε είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια είτε γιατί πραγματικά δεν ξέρετε ποια είναι η σωστή πλευρά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Θα πρέπει να ξέρετε ότι η ζωή σας από εδώ και μπρος θα ακολουθήσετε ένα καινούργιο δρόμο με κάποιο τρόπο. Μία νέα καριέρα, μία νέα δουλειά, μία νέα σχέση. Αλλά δε θα πρέπει να περιμένετε ότι η αλλαγή θα έρθει ουρανοκατέβατη. Είναι η εβδομάδα της ενέργειας και της δράσης και θα χρειαστεί προσπάθεια και δουλειά από μέρους σας για να συνεχίσετε να έχετε καλά αποτελέσματα.
Δημιουργικές και προσοδοφόρες ηθικά και υλικά είναι οι επόμενες μέρες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ευχάριστες και χαρούμενες είναι οι στιγμές που περιμένουν τη συναισθηματική σας ζωή αρκεί να σβήσετε τις εκρήξεις απ’ τη σχέση σας, να κάνετε πράξη τα ερωτικά σας όνειρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η εβδομάδα αναδεικνύει την ικανότητα σας να φέρετε σε πέρας μια δουλειά. Όσοι από σας γνωρίζετε καλά τα επαγγελματικά σας δεδομένα δράστε με συνδυασμό ανεκτικότητας και αυτοπειθαρχίας – ετσι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα έχετε βοήθεια από τρίτα πρόσωπα με υψηλή θέση στην εξουσία ή διορισμένα σε μεγάλα πόστα.
Τα πρόσωπα αυτά θα σας βοηθήσουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στην επίτευξη των στόχων σας.
Ενδέχεται να βιώσετε μία περίοδο συναισθηματικών αναταράξεων, όπου θα καταφέρετε όμως να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
Στο παρελθόν έχετε πληγώσει κι έχετε πληγωθεί κι ετσι έχετε μάθε πότε πρέπει να είστε εκδηλωτικοί και πότε συγκρατημένοι.
Γενικότερα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συναισθήματα.
Δωστε προσοχή σε ανδρικό πρόσωπο που ανηκει σε ζώδιο του νερού (ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ).

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μην φοβηθείτε να το πράξετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε έναν δεκάλεπτο περίπατο για να καθαρίσει το μυαλό σας.
Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η προτεραιότητά σας αυτην τηνεβδομάδα.Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.
Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός. Κάντε αυτό που πρέπει ακόμη κι αν δε το βλέπει κανείς.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η επιθυμία σας είναι τα πάντα να γίνονται με τον δικό σας τρόπο .
Σε αυτήν την φάση όμως θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες για να προοδεύσετε στα θέματα που σας αφορούν.
Κάποια πρόσωπα που δοκίμασαν την υπομονή σας πρόσφατα, θα είναι τελικά αυτά που θα υποχωρήσουν στο επόμενο διάστημα!
Στα επαγγελματικά σας ίσως έχετε ‘’πρόσκληση’’ για επενδύσεις, την έναρξη μίας επιχείρισης, αλλά για κάποιους από σας η εβδομάδα μπορεί σημάνει και απόσυρση από την επαγγελματική δραστηριότητα, όπως π.χ. μέσω σύνταξης.
Η “ακινησία” είναι χαρακτηριστικό της περιόδου.. δεν θα υπάρχει κίνητρο ή λόγος ν' αλλάξετε την κατάστασή σας. Γενικά δεν έχετε καμία πρόθεση να αφήσετε τα κεκτημένα, μιας κι αυτό από μόνο του θα αποτελούσε μία αλλαγή…

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Η εβδομάδα σας εφιστά την προσοχή σχετικά με μία απόφαση που ενδέχεται να λάβετε βιαστικά και που πιθανά να μετανιώσετε στο μέλλον. Σας προειδοποιεί επίσης για κατασπατάληση της εσωτερικής σας ενέργειας και σας συμβουλεύει να εστιάσετε την προσοχή σας σ' αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρει να πετύχετε, χωρίς να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα συγχρόνως.
Αξιοποιήστε στο έπακρο μια κοινωνικοεπαγγελματική ευκαιρία που θα βρεθεί αυτήν την εβδομάδα στον δρόμο σας, χωρίς να χρονοτριβήσετε καθόλου.
Αυτό το διάστημα θα δείτε ότι θα επιφέρετε θαύματα, στη σχέση σας με ένα νεαρό μέλος της οικογένειάς σας με το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε προστριβές και προβλήματα.