Γέννησε η Kate Middleton! Όλες οι λεπτομέρειες!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Kate Middleton νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο μαιευτήριο St. Mary's Hospital του Λονδίνου, όπου είχε μεταφερθεί από τις 8 το πρωί.

Το μωρό γεννήθηκε 23 Απριλίου, ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος είναι ο πολιούχος Άγιος της Μεγάλης Βρετανίας.


«Η Βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Cambridge έφερε με ασφάλεια στον κόσμο ένα αγόρι στις 11.01 το πρωί (ώρα Αγγλίας). Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά. Ο δούκας του Cambridge ήταν παρών στη γέννηση. Η Βασιλική της Υψηλότητα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι που αναρτήθηκε στο Twitter.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ιδιαίτερα χαρούμενα με την έλευση του μωρού.

Ο νεογέννητος πρίγκιπας ήρθε στη ζωή τέσσερα χρόνια αφότου η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα George, και δύο χρόνια μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte.

Εντός της ημέρας αναμένεται να δούμε τους γονείς και το νεογέννητο στα σκαλιά του μαιευτηρίου, όπως συνηθίζεται, αλλά και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μωρό, που είναι πέμπτο στη σειρά της διαδοχής. Οι πρίγκιπες Κάρολος, William, George και η πριγκίπισσα Charlotte προηγούνται, ενώ στην έκτη θέση βρίσκεται ο θείος του, πρίγκιπας Harry.

tags:

feautured





tags:

feautured