Βurger με μπακαλιάρο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

ΥΛΙΚΑ

500 γραμμ. μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος


100 γραμμ. παξιμάδι ντάκο

3 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γλ. κύμινο

1/4 κ.γλ. τζίντζερ σκόνη

1 ασπράδι αυγού

Λάδι για τηγάνισμα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Χτυπάµε στο µπλέντερ το παξιµάδι µε το σκόρδο και τα αρωµατικά µέχρι να γίνουν σχεδόν σκόνη.

2) Προσθέτουµε τελευταία στιγµή το ψάρι και το ασπράδι και τα ανακατεύουµε όλα µαζί µέχρι να γίνουν ένα µείγµα.

3) Πλάθουµε µπιφτέκια και τηγανίζουµε σε ελάχιστο ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά.

4) Συνοδεύουµε µε ψωµάκια, πίκλες και λαχανικά.