Βίκυ Καγιά: Ο συγκινητικός λόγος που σταμάτησε να θηλάζει στις 40 ημέρες!

Δημοσιεύθηκε στις

Η Βίκυ Καγιά παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την Ημέρα της Γυναίκας και έκανε δηλώσεις στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή της "Ohh la la". Η συζήτηση των δύο γυναικών επικεντρώθηκε στο νεογέννητο γιο της Βίκυς Καγιά, η οποία είπε ότι το μωρό θα ονομαστεί Κάρολος-Ηλίας, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμη ούτε πότε θα γίνει η βάφτιση, ούτε ποιος θα είναι ο νονός του μωρού.

Βίκυ Καγιά: Ο συγκινητικός λόγος που σταμάτησε να θηλάζει στις 40 ημέρες!


Για τα κιλά της εγκυμοσύνης που τα έχασε τόσο γρήγορα ανέφερε ότι με «δύο παιδιά, τρέξιμο πολύ, αϋπνία, έφυγαν τα κιλά». Η παρουσιάστρια όμως μίλησε για το θηλασμό του μπέμπη της, τον οποίο και σταμάτησε για χάρη της 2,5 έτους κόρης της Μπιάνκας. «Ήθελα να θηλάσω πολύ παραπάνω. Τον θήλασα σαράντα ημέρες, αλλά το έκοψα για λόγους ισορροπίας του σπιτιού. Η Μπιάνκα έχει αντιδράσει λίγο, έχει στεναχωρηθεί. Ξαφνικά έχει έρθει ένα μωρό, το οποίο το έχω πάνω μου. Είχα δύο επιλογές: ή να συνεχίζω να θηλάζω και να τη στεναχωρώ, ή να ισορροπήσουν τα πράγματα και να μάθει να δίνει στον αδερφό της το μπιμπερό και να περνάμε μαζί χρόνο, για να ηρεμήσει κι αυτή».

Αναφέρθηκε ακόμη στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και είπε μεταξύ άλλων: «τον λατρεύω, είναι γενναιόδωρος, είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, δε βαριέμαι ποτέ». Τέλος επεσήμανε ότι δε θέλει να κάνει ένα τρίτο παιδί, αφού ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά, από τον προηγούμενο γάμο του και είναι ήδη μία μεγάλη οικογένεια.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο 50''.