Βάπτιση με θέμα φράουλες!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μια μέρα στην εξοχή τρώγοντας φράουλες..!

Αυτό είναι το θέμα του σκηνικού που στήσαμε στην εξοχή….


Το τραπέζι μας…ξύλινο και ρουστίκ, με πάγκο ταιριάζει άψογα με το θέμα μας -πικ νικ στην εξοχή!

Ένα πλούσιο candy bar αποτελείται από θεματικά cupcakes, cake pops, butter cookies, macarons και ένα νόστιμο, φραουλένιο “naked cake” που είναι τάση φέτος.Όλα δημιουργίες από το Mammas House.

Σερβίρουμε φρέσκο χυμό φράουλας σε παραδοσιακά jars διακοσμημένα με σπάγκους, κορδελάκια και χρωματιστά καλαμάκια με είδη παρτυ από το εκπληκτικό  Sweebies.

Έχουμε στρώσει custom made runners σε κόκκινο ύφασμα σε συνδυασμό με θεματικά σουπλά και σημαιάκια.

Πάνω, καφασάκια, τενεκεδάκια, κορμοί και φρέσκα αγριολούλουδα σε δύο βάζα ντυμένα ειδικά για την περίσταση με φλοιό ξύλου! Η διακόσμηση από το Bon Bon Studio είναι ανεπανάληπτη.

Craft σακουλάκια ‘του μανάβη’ συμπληρώνουν το σκηνικό! Τα μαχαιροπίρουνα μας ξύλινα σε

συνδυασμό με την πετσέτα τους ‘δεμένα’ μαζί με ένα θεματικό napkin ring σχεδιασμένο από την Marianna Konitopoulou.

Ακόμα και για τα μπουκαλάκια με το νερό έχουν σχεδιαστεί οι αντίστοιχες θεματικές ετικέτες.

Οι μπομπονιέρες μας ποικίλουν από τσαντάκια του πικ νικ, ψάθινα πλεκτά καλαθάκια με κουφέτα σε καρό υφάσματα, βαζάκια με λαχταριστή home-made μαρμελάδα φράουλας και τα αντίστοιχα mottos φυσικά, ποτιστηράκια, γλαστράκια και χειροποίητες υφασμάτινες φραουλίτσες !

Η λαμπάδα, σε μοντέρνο στυλ με τετράγωνο κερί και συνδυασμό δύο καρό υφασμάτων –πράσινο, κόκκινο- και μαξιλαρένια χειροποίητη φράουλα από την Infinite Tales . Αντί για το κλασσικό κουτί βάπτισης, μια εναλλακτική πρόταση με σάκο από καρό υφάσματα έτοιμο να τον πάρετε μαζί σας στην εξοχή. Κεράκια και λαδομπούκαλο, με επιμελώς ατημέλητα δεμένα καρό υφάσματα δίνουν μια ανάλαφρη νότα.

Τα μαρτυρικά μικρές φραουλίτσες προσαρμόζονται στο πέτο με ξύλινα μικρά μανταλάκια.

Όσο για τα υπέροχα βαπτιστικά ρουχαλάκια; Η Mini Raxevsky μας προτείνει υπέροχα ανάλαφρα φορεματάκια σε λευκό αλλά και έντονο φούξια χρώμα…Για κοριτσάκια που αγαπούν την άνοιξη και τον ρομαντισμό!

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πικ νικ στην εξοχή χωρίς υπέροχα έπιπλα από την Zazoo Event Rentals.

Η φύση από μόνη της στολίζει το τραπέζι μας με υπέροχα λουλούδια του αγρού. Η εφευρετικότητα του RedBoxDays που δημιούργησε  custome made κατασκευές από κορμούς δέντρων για να στολίσει το τραπέζι μας έδωσε μια διαφορετική και άκρως πρωτότυπη νότα στην διακόσμηση.

Μια μοναδική φωτογράφιση από τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την Picme

Concept ideas: Eventful

Περισσότερες πληροφορίες: www.eventful.gr