Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τσαφ τσουφ το τρένο περνά…Από την Ιουλία Ανωμερίτου

Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ


το τρένο περνά

Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ

περνά και σφυρά

του τουουουουουουου!

 

Ποια αγορομανούλα δεν έχει τραγουδήσει το τραγουδάκι με το τρένο, προσπαθώντας να μιμηθεί με αστειο τρόπο τον ήχο του; Ποιο αγοράκι δεν γουρλώνει τα μάτια να δει το τρένο που περνά από μακριά; Ποιο δεν έχει ζητήσει σιδηρόδρομο με τρένα από τον Άγιο Βασίλη;

 

ΤΡΕΝΑΚΙ. Αγαπημένο θέμα των αγοριών για το παιχνίδι και τα πάρτυ, αγαπημένο θέμα και για τις μανούλες που ονειρεύονται να χαρίσουν μια υπέροχη βάπτιση στο γιόκα τους, ξεφεύγοντας από το πολυφορεμένο αγορίστικο θέμα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.  Εδώ θα βρείτε μοναδικές προτάσεις για μια αξέχαστη βάπτιση με θέμα το τρενάκι.

 

1α. Παιχνιδιάρικες ιδέες για προσκλητήρια θα βρείτε πολλές . Βάλτε τους καλεσμένους σας στο κλίμα της βάφτισης με τρένα, βαγόνια και γραμμές στα αγαπημένα σας χρώματα…

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

1β. … αλλά και με αστεία στιχάκια σχετικά με το θέμα ΤΡΕΝΟ.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

 

2α. Στη συνέχεια, πάρτε τη νονά ή τον νονό και γυρίστε τα μαγαζιά για να βρείτε ένα υπέροχο σετ βάπτισης για τον μικρό σας μηχανοδηγό! Εμείς σας βρήκαμε ένα μοναδικό σετ με λαμπάδα, κουτί, διακοσμητικό κολυμπήθρας και λαδοσέτ, όλα στολισμένα με τρενάκια…

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

2β. … Ρίξτε μια ματιά κι εδώ. Δεν είναι υπέροχα αυτά τα κουτιά σε σχήμα τρένου; Θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους στην εκκλησία και θα στολίσουν για χρόνια το παιδικό δωμάτιο σαν παιχνιδόκουτα.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

3α. Για το μικρό δωράκι που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, διαλέξτε τρενο-μπομπονιέρες πρωτότυπες και παιχνιδιάρικες. Εμείς σας βρήκαμε διακοσμητικά τρενάκια από πηλό…

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

3β. … κρεμαστά τρενάκια υφασμάτινα, τρενάκια σχεδιασμένα πάνω σε αρωματικά σαπουνάκια…

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

3γ…. τρενάκια ζωγραφισμένα στο χέρι πάνω σε βότσαλα ή τρενάκια σε ευχαριστήρια καρτελάκια με όποια μπομπονιέρα επιλέξετε.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

4. Για το κέρασμα, επιλέξτε γλυκίσματα για όλα τα γούστα που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους, όπως χειροποίητα μπισκότα ή κεκάκια με ζαχαρόπαστα στο σχέδιο που ταιριάζει στην τρενοβάπτισή σας!

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

5. Αν, πάλι, δεν θέλετε απλά τρενάκια, αλλά τον διάσημο Τόμας και την παρέα του, θα βρείτε εξίσου εντυπωσιακά μπισκότα και cupcakes με λαχταριστή γεύση και έντονα χρώματα.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

6. Όσο για την τούρτα, η τάση της εποχής επιβάλλει εντυπωσιακές τρισδιάστατες τούρτες που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνιση και το περιεχόμενό τους.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

7. Τα μοναδικά χειροποίητα βιβλία ευχών που σας προτείνουμε θα βοηθήσουν να κρατήσετε τις ευχές των καλεσμένων για τον νεοφώτιστο αναλλοίωτες στο χρόνο.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

8. Για το τέλος, σας κράτησα εντυπωσιακές προτάσεις για δώρα αν είστε καλεσμένοι σε μια βάπτιση με θέμα το ΤΡΕΝΟ. Μια εντυπωσιακή κορνίζα από πλεξιγκλάς θα φιλοξενήσει σίγουρα την ομορφότερη φωτογραφία της βάπτισης, θυμίζοντας για χρόνια τη μέρα αυτή…

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

 

9. … ενώ ένα πρωτότυπο χειροποίητο πλεκτό σκουφάκι με τη φατσούλα του Τόμας θα ενθουσιάσει την μανούλα του νεοφώτιστου μπέμπη και θα τον συνοδέψει ζεστά στις βόλτες του χειμώνα.

Βάπτιση με θέμα Τρενάκι

Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!