Αυτά είναι τα 5 καλύτερα Youtube Channels για παιδιά!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είναι γνωστό ότι το Youtube αποτελεί έναν περίπλοκο διαδικτυακό χώρο. Σίγουρα, θα σας έχει συμβεί να αφήσετε το παιδί σας για λίγη ώρα μπροστά από ένα laptop ή ένα iPad, ενώ εσείς περιπλανιέστε σε όλο το σπίτι κάνοντας δουλειές, χωρίς πολλές φορές να γνωρίζετε απόλυτα τι παρακολουθεί.

Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει μια σειρά από  Youtube Channels ιδανικά για παιδιά, ώστε να παρακολουθεί και να διασκεδάζει με ασφάλεια το παιδί σας- και γιατί όχι;- και εσείς. Mπορεί να είναι αγγλοφωνα και τα παιδιά σας ακόμα να μην έχουν εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα αλλά πάντα η δύναμη της εικονας... είναι η "γλώσσα" που μιλάμε όλοι μας.


Αυτά είναι τα 5 καλύτερα Youtube Channels για παιδιά!

 

  • TwentyTrucks (για παιδιά 6 ετών και κάτω)

Ενδείκνυται για τους … φανατικούς των μεταφορών. Ιδιαίτερα οι γονείς των αγοριών θα ‘’υποχρεωθούν’’ πολλές φορές να αφιερώσουν ένα 20λεπτο (το λιγότερο) από τον ελεύθερο χρόνο τους … θαυμάζοντας τους τέσσερις τροχούς των διαφόρων οχημάτων που βρίσκονται εν δράσει.

  • KittiesMama (για παιδιά από 8 ετών και άνω)

Αποτελεί ένα ιδανικό κανάλι για όσα παιδιά βρίσκονται στην προεφηβεία και αγαπούν το makeup. Αν η κόρη σας αρχίζει να ανακαλύπτει σιγά σιγά το μακιγιάζ, μόλις βρήκε το αγαπημένο της youtube channel!  Το ΚittiesMama ασχολείται με ένα όμορφο κορίτσι που ονομάζεται Emma. Η Emma ειδικεύεται σε girly beauty tips και είναι εξωφρενικά δημοφιλής: Σκεφτείτε ότι ένα  ωριαίο makeup tutorial της Emma έχει κάνει 46 εκατομμύρια views!

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα Youtube Channels για παιδιά!

  • Life with Brothers (για παιδιά κάθε ηλικίας)

Αν σας αρέσουν οι  Mary και  Izzy,  τα δύο κορίτσια που φτιάχνουν χλαπάτσες από βούτυρο ή από glitter, τότε αυτό είναι το κανάλι σας. Το βίντεό τους με τίτλο «Making slime with giant ballons challenge» έχει κάνει 8,3 εκατομμύρια views και συνεχίζει. Πρόκειται για ένα κανάλι που θα αγαπήσουν όλα τα παιδιά και το απόγευμά τους…. «θα φύγει» χωρίς να το καταλάβουν.

  • SanDiegoZoo (για παιδιά κάθε ηλικίας)

Όσοι αγαπούν τα ζώα θα ξετρελαθούν με αυτό το κανάλι. Αν η ζωή σας χαρακτηρίζεται από τρελούς ρυθμούς και απλά χρειάζεστε λίγη ώρα χαλάρωσης, τότε αυτό είναι το youtube channel που ψάχνατε! Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας τα πιθηκάκια να κυλιούνται στο γρασίδι ή τις αρχαίες χελώνες Γαλαπάγκος να μασουλάνε κολοκύθες. Είναι βέβαιο, ότι τα παιδιά θα λατρέψουν τα χαριτωμένα ζωάκια και τις σκανταλιές τους.

  • Cartooning 4 Kids (για παιδιά 7 ετών και άνω)

Πρόκειται για ένα κανάλι που απευθύνεται κατά βάση… σε λιλιπούτειους εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες!  Εδώ, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχεδίου και πορτραίτων. Για παράδειγμα, μπορούν να μάθουν να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν την Ούρσουλα από τη Γοργόνα Άριελ. Ποιος σας είπε ότι το ταλέντο δεν μπορεί να διδαχθεί;

tags:

feautured

tags:

feautured