Αυτά είναι τα χειρότερα δώρα ever που μπορεί να σας κάνει ο σύντροφο σας.

Δημοσιεύθηκε στις

Μια μητέρα που παρέλαβε από το σύζυγό της ένα κουτί με σοκολατάκια για τα γενέθλιά της παρότρυνε, σε ένα φόρουμ, κι άλλες γυναίκες να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες τους...

Από λούτρινα πιγκουινάκια μέχρι ημερολόγια, γυναίκες μοιράζονται τα πιο παράξενα και χειρότερα δώρα που έχουν λάβει ποτέ.


Στη δημοσίευση της γυναίκας με το ψευδώνυμο Liz70, ήρθαν πάνω από 400 απαντήσεις με τις απογοητευμένες συντρόφους να λένε το παράπονό τους.

Μια χρήστης με το ψευδώνυμο Minkybinkyboo αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, τής είχε αγοράσει μια φυσαρμόνικα και ένα DVD με ασκήσεις για δώρο Χριστουγέννων ενώ μάλιστα ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. «Είναι ακόμα στο πλαστικό», πρόσθεσε.

Άλλες γυναίκες ανέφεραν ότι ως δώρο ακόμη και επετείου είχαν λάβει κάτι διακοσμητικά ειδώλια ενώ μια άλλη κοπέλα δεν μπορεί να ξεπεράσει την σοκολάτα από το βενζινάδικο μαζί με τα ψεύτικα λουλούδια τα οποία έβαλε μέσα στο πλυντήριο ρούχων από τα νεύρα της.

Μερικά άλλα, όχι και τόσο ευπρόσδεκτα δώρα ήταν μεταξύ άλλων, ένα σίδερο, ένα λούτρινο στο μέγεθος της παλάμης, ένας αναπτήρας μιας χρής και ένα ανοιγμένο βάζο μαρμελάδας!

Την ίδια στιγμή μια κοπέλα με το όνομα Blizy δεν μπορούσε να πιστέψει ότι στα γενέθλιά της, ο σύζυγός της, τής έδωσε μια ηλεκτρική κουβέρτα και ένα κουτί για να φουσκώσει μόνη της μπαλόνια σε διάφορα σχήματα.

Μια άλλη γυναίκα αναφέρεται σε ένα δώρο, όχι που πήρε αλλά που δεν πήρε. Ο σύντροφός της, τής είχε υποσχεθεί να της πάρει μια ακριβή επώνυμη τσάντα αλλά μόλις είδε την τιμή, άλλαξε γνώμη. «Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα να μου την πάρει. Δεν θα με πείραζε αλλά ήξερα ότι έχει πάνω από 4.000 λίρες στο λογαριασμό του εκείνη την περίοδο» πρόσθεσε.

Οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν ότι δεν τις πείραξε τόσο η τιμή του δώρου αλλά το ότι μπορεί να μην ήταν ρομαντικό και αυτό που περίμεναν σε μια ειδική μέρα όπως τα γενέθλια ή η επέτειος

newsbeast.gr

tags:






tags: