Αριθμολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αριθμολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

 


 

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός

Για να δείτε πως κυλάει η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα:
Aν κάποιος, έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό σας, που πρόεκυψε από την άθροιση των ψηφίων.

 

AΡΙΘΜΟΣ 1

Η εβδομάδα αναδεικνύει την ικανότητα σας να φέρετε σε πέρας μια δουλειά. Όσοι από σας γνωρίζετε καλά τα επαγγελματικά σας δεδομένα δράστε με συνδυασμό ανεκτικότητας και αυτοπειθαρχίας – έτσι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα έχετε βοήθεια από τρίτα πρόσωπα με υψηλή θέση στην εξουσία ή διορισμένα σε μεγάλα πόστα.
Τα πρόσωπα αυτά θα σας βοηθήσουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στην επίτευξη των στόχων σας.
Ενδέχεται να βιώσετε μία περίοδο συναισθηματικών αναταράξεων, όπου θα καταφέρετε όμως να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
Στο παρελθόν έχετε πληγώσει κι έχετε πληγωθεί κι έτσι έχετε μάθει πότε πρέπει να είστε εκδηλωτικοί και πότε συγκρατημένοι.
Γενικότερα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συναισθήματα.
Δωστε προσοχή σε γυναικείο πρόσωπο που ανηκει σε ζώδιο του νερού (ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ).

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, την περίοδο αυτήν να είστε σε εγρήγορση γιατί έχετε πιθανότητες να παρουσιαστεί κάτι καλό.
Για τους έχοντες εργασία είναι σημαντικό να μην δείξετε εγωιστική συμπεριφορά στον επαγγελματικό σας χώρο και φροντίστε να μοιραστείτε βάρη αλλά και επαίνους με τους συναδέλφους σας, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα εσείς κοπιάσατε περισσότερο για να ανελιχθείτε. Η επαγγελματική ζωή έχει σταθερότητα και πολλά περιθώρια βελτίωσης
Τα οικονομικά σας δέχονται εύνοια σε αυτήν την φάση και καλό θα είναι να μην οδηγηθείτε σε περιττές σπατάλες.
Αν είστε σε αναμονή απόφασης σχετικά με κάποια οικονομική συμφωνία, φαίνεται πως θα έχετε σύντομα ευχάριστα νέα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα λειτουργήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα κενό στη ζωή σας… Αφήστε την ένταση να καταλαγιάσει, η φάση αυτή είναι περαστική.
Κάποιες καταστάσεις θα είναι πιο δυσχερείς απ’ όσο αναμένατε, γιατί εμπεριέχουν εμπόδια που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν ,τουλάχιστον τώρα.
Κάποιοι από σας είναι πολύ πιθανό να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν και από άμυνα να κρατάτε αυτούς που θεωρείτε ‘’επικίνδυνους’’ σε απόσταση, φοβούμενοι μήπως και πληγωθείτε εκ νέου. Γενικά, έχετε μπλοκαρισμένα συναισθήματα.
Προτιμάτε να παραμένετε ουδέτεροι και να μην παίρνετε το μέρος κανενός. Αυτό μπορεί να το κάνετε είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια είτε γιατί πραγματικά δεν ξέρετε ποια είναι η σωστή πλευρά.
Αυτό που πρέπει να καταλάβετε σε αυτήν την φάση είναι ότι τα παλιά τραύματα δεν ξεπερνιούνται με προσκόλληση σε ένα θλιβερό παρελθόν αλλά με την δυναμική δράση στο τώρα σε κάθε επίπεδο στην ζωή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Αν έχετε την ανάγκη να περνάτε λίγο χρόνο μόνοι σας. , μην φοβηθείτε να το πράξετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε έναν δεκάλεπτο περίπατο για να καθαρίσει το μυαλό σας.
Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η προτεραιότητά σας αυτήν την εβδομάδα .Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.
Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας ΑΝ εργαστείτε με τιμιότητα και αφοσίωση. Να είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί και θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.
Κάντε αυτό που πρέπει ακόμη κι αν δε το βλέπει κανείς.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Δύσκολη περίοδος σχετικά με τις επαφές σας. Άτομα στα οποία είχατε βασιστεί, θα αποδειχθούν αφερέγγυα τελικά. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες εξιδανικεύσεις που είχατε κάνει (ίσως και κάποιες φαντασιώσεις) χρειαστεί να αντικατασταθούν από ρεαλισμό και κυνικότητα.
Να θυμάστε ότι οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα - φαίνεται ότι σε αυτήν την φάση κάτι κλείνει τον κύκλο του.
Στα ερωτικά σας μην κάνετε υποθέσεις και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά.
Στα εργασιακά σας ίσως έχετε ξαφνικές ανατροπές , φροντίστε μόνο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία και να μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις ακόμη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Σε επαγγελματικό επίπεδο κάποιοι από σας σύντομα θα δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική πάνω στο εργασιακό σας μοντέλο ή ίσως ακόμη και να επιλέξετε να φύγετε από τη δουλειά που βρίσκεστε σήμερα.
Εάν είστε αποφασισμένοι να μείνετε εκεί που είστε, αναζητήστε νέες πολιτικές ή διαδικασίες που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στην εργασία και να βελτιώσουν την γενική εικόνα.
Σε αισθηματικό επίπεδο τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι και αν είστε σε μια μόνιμη σχέση, υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή τη σχέση που θα επιλέξετε να το αλλάξετε ή και να το σταματήσετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας.
Εάν κάτι στη σχέση σας είναι δυσλειτουργικό ή ‘’κακό’’ για εσάς και διστάζετε να το πείτε φοβούμενοι/ες την αντίδραση του/ης συντρόφου σας , θα διαπιστώσετε ότι μιλώντας θα οδηγείτε προς μια σχέση που σαφώς θα είναι καλύτερη για σας.
Εκφράστε την αλήθεια σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου συντρόφου. Αν είστε έτοιμοι/ες να υποδεχτείτε την αγάπη, βγείτε εκεί έξω και αφεθείτε στο φλερτ.
Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει οπουδήποτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σε αυτή την φάση μπορεί να περάσει σε νέο επίπεδο, μέσω μιας συμβίωσης ή μιας γενικότερης επισημοποίησης.
Αν είστε ήδη σε σχέση γάμου ή μόνιμης δέσμευσης θα υπάρξει ανανέωση και αναζωπύρωση του πάθους
Είναι μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Αν βρίσκεστε σε μία δουλειά που δε σας ικανοποιεί, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία, αν είστε φυσικά ανοικτοί σε καινούρια πράγματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Στα επαγγελματικά σας , ίσως ο εργοδότης σας παρακολουθεί στενά την απόδοση σας . Κρατήστε υψηλά την παραγωγικότητα σας και βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας είναι ‘’πάνω’’ από κάθε πιθανή κρίση ή σχόλιο. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά τον χώρο εργασίας. Αν ψάχνετε για δουλειά, μη διστάσετε να μιλήσετε με ανθρώπους που γνωρίζετε ή έχετε εργαστεί μαζί τους στο παρελθόν.
Στα ερωτικά εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το σαφές μήνυμα της εβδομάδας είναι ότι η εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας. Εάν αισθάνεστε καχύποπτοι για κάποιο λόγο σχετικά με το σύντροφό σας, μην διστάσετε να μιλήσετε γι 'αυτό, ακόμα και αν είναι δύσκολο. Το να είστε παθητικοί-επιθετικοί θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Αν ψάχνετε την αγάπη, μπορεί να συναντήσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο τώρα, προσπαθήστε να επικοινωνείτε αυτή σας την διάθεση με κάθε τρόπο όχι όμως φορτικά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Η εβδομάδα σας καλεί να σκεφτείτε ότι υπάρχουν πράγματα εκεί έξω που οφείλετε να ..κατακτήσετε ,σας προτρέπει να μην νιώθετε βολεμένοι και ικανοποιημένοι με τα.. κεκτημένα της ζωής σας.
Είναι μια περίοδος που μπορεί να σας φέρει ευχάριστα – χαρμόσυνα νέα σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία και αν χρειαστεί να κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για να πετύχετε κάτι που να αποβεί συμφέρον για σας.
Ευνοούνται οι επαφές με άτομα κύρους και εξουσίας και για όσους είναι μαθητές ,φοιτητές κλπ τονίζονται θέματα σπουδών.
Σε ερωτικό επίπεδο ενισχύεται η αμοιβαία έλξη για όσα άτομα είναι σε σχέση και αν στο παρελθόν έχει υπάρξει διαφωνία μεταξύ σας τώρα εξομαλύνεται.
Ας μην ξοδευτείτε ενεργειακά στην προσπάθεια σας να γίνετε αρεστοί στους άλλους και ας θυμόσαστε ότι ο κομπασμός είναι γνώρισμα των ανθρώπων που νιώθουν ανασφάλεια.