Αριθμολογικές προβλέψεις εβδομάδας 27/11 - 03/12

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αριθμολογικές προβλέψεις εβδομάδας 27/11 - 03/12

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1

Η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε ή να θέσετε σε εφαρμογή πλάνα που έχουν μακροπρόθεσμη βάση.
Κάντε άφοβα το πρώτο βήμα και να ξέρετε ότι θα έχετε θετική εξέλιξη.
Σε αυτήν την φάση ίσως να μην μπορείτε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα της απόφασης σας να προχωρήσετε την ζωή σας μπροστά , αλλά αργότερα όταν ο χρόνος θα ναι ο κατάλληλος θα συνειδητοποιήσετε ποσό καλά πράξετε.
Βρίσκεστε στην αρχή μας μιας δραστηριότητας με άριστες προοπτικές για το μέλλον.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Για την εβδομάδα αυτή το βασικό που πρέπει πρώτα απ' όλα να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, είτε γιατί δεν είναι καθόλου ορατά είτε γιατί ενώ είναι ορατά δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα.
Το διάστημα απαιτεί να είστε προσεκτικοί και να έχετε όσο πιο αντικειμενική ματιά μπορείτε πάνω στα γεγονότα. Πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστευόσαστε και τι πιστεύετε, διότι η εξαπάτηση είναι πολύ πιθανή.
Επειδή θα επικρατεί ασάφεια μπορεί να απογοητευθείτε αν παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και εξιδανικεύσεις. Δείξτε προσοχή σε περίεργα φλερτ και προτάσεις που θα σας γίνουν και το κυριότερο μην αποκαλύπτετε μυστικά σας αν δεν γνωρίζετε καλά το άτομο στο οποίο απευθύνεστε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Η εικόνα της εβδομάδας είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο καθώς θα βλέπετε να εξελίσσονται θετικά οι υποθέσεις σας ,οι συγκρούσεις που είχατε θα αμβλυνθούν και τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν συσσωρευθεί , θα αρχίσουν να αποφορτίζονται.
Ας θεωρήσετε ότι το προηγούμενο διάστημα περάσατε μια φάση δοκιμασίας και τώρα αυτό ολοκληρώνεται επιτυχώς και είναι εποχή γιορτής και χαράς.
Ένας κύκλος με δύσκολα γεγονότα στη ζωή σας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα που έχετε ανάγκη και είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει κάπου πολύ θετικά.
Ακόμη και αν υπάρχει οτιδήποτε άσχημο ή σκοτεινό που σας απασχολεί ακόμα, οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτόν τον μήνα θα δώσουν λύσεις.
Το διάστημα στα σίγουρα έχει κάτι πολύ όμορφο να δώσει , να σας γεμίσει χαρά, ευτυχία , νέα για τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο είναι μέσα στα πλαίσια.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Η εβδομάδα φέρνει μαζί της μία καινούργια αρχή ή μία αλλαγή πορείας που δεν έρχεται με ξαφνικό και ανατρεπτικό τρόπο , ούτε σας επιβάλλεται δια της βίας.
Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επανεκκίνηση , να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αγνοήσετε αυτήν την ευκαιρία γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα.
Ουσιαστικά η συγκύρια των γεγονότων σας καλεί να θέσετε ε τη ζωή ώας σε μία άλλη βάση, να δώσετε πιο ουσιώδες νόημα στην καθημερινότητα σας γι’αυτό αν οι συνθήκες σας φέρουν μπροστά σε ένα δίλημμα μην διστάσετε να επιλέξετε τον δρόμο που σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Το διάστημα αυτό σας δίνει ένα αίσθημα ότι βρισκόσαστε στον σωστό τόπο ,στον σωστό χρόνο κι ότι έχετε την δυνατότητα ή την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα κατάλληλα άτομα και να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δυνατότητες σας εκφράζοντας πλήρως την προσωπικότητα σας .
Βρίσκεστε σε μια φάση που ολοκληρώνετε τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και σίγουρα θα αισθανθείτε ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Όσοι είχαν δουλέψει σκληρά και ήθελαν προαγωγή σε ανώτερη θέση, μάλλον έφτασε η ώρα ,οι δε μαθητές –φοιτητές θα δρέψουν τους καρπούς του κόπου τους με επιτυχία
Το διάστημα αυτό για κάποιας από σας θα δώσει ταξίδια, τις περισσότερες φορές μακρινά, αλλά και σχέσεις με ανθρώπους από ξένες χώρες η’ που εκπροσωπούν με κάποιο τρόπο το εξωτερικό (μέσω εργασίας ,εκπαίδευσης κλπ).
Εάν σας δοθεί η ευκαιρία ασχοληθείτε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το χορό, με την άσκηση του σώματος και την ευεξία εν γένει .Αυτό θα σας κάνει πολύ καλό στην συγκεκριμένη φάση αφού θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το εύλογο στρες που οι συνθήκες της πραγματικότητας παράγουν σε όλους μας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Μια καινούργια ιδέα ,μια αποκάλυψη , φέρνει αλλαγές και ανοίγει νέους διαφορετικούς δρόμους μπροστά σας.
Είναι μια εποχή μοιραίων γεγονότων και συναντήσεων που σας δίνει ευκαιρία να εξιλεωθείτε και να ξεπληρώσετε καρμικά χρέη προς άλλους ή προς τον εαυτό σας.
Κάποιοι από σας καταπιαστούν με παλαιές συνήθειες και ενδιαφέροντα αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο πολύ πιο ώριμο και συνειδητό.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Αυτό το διάστημα όλα παίζουν -θετικά και αρνητικά -με την έννοια ότι βρίσκεστε μπροστά σε νέα ξεκινήματα και οι επιλογές που θα κάνετε ,θα καθορίσουν τις εξελίξεις των ζητημάτων σας.
Απαραίτητος οδηγός στις αποφάσεις που θα πάρετε είναι η λογική και η σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας που σας περιβαλλει.Απαγορευεται δια ρόπαλου κάθε μορφής αυταπάτη γιατί μια λάθος επιλογή τώρα θα σας κοστίσει ακριβά.
Όσοι από σας ετοιμάζεστε να πάρετε ένα ρίσκο αναρωτηθείτε αν είσαστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την αλλαγή που μια τέτοια απόφαση θα φέρει κυρίως όμως εάν έχετε μια ελάχιστη κάλυψη η’ εξασφάλιση για αυτό το νέο άλμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Αυτόν το διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πράγματα στην ζωή σας που χρειάζεται ν' αλλάξουν και ότι για να επιτευχτεί αυτό χρειάζεται να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μη αντιδράτε με γκρίνια και παράπονα, αλλά να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας για να πραγματοποιήσετε αυτές τις αλλαγές .
Αυτό το διάστημα θα βρείτε την δύναμη ν' αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, ώστε να μπορέσετε να τους ξεπεράσετε.
Όλα δείχνουν ότι είστε κοντά σε νίκες και επιτυχίες χρειαστεί όμως πειθαρχία ,τόλμη και αυτοπεποίθηση για ισχύει αυτό που λέμε :ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ –ΠΕΤΥΧΕ .