Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13/11 έως 18/11

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13/11 έως 18/11

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα θα είναι για εσάς ένα διάστημα με ουκ ολίγες εντάσεις κυρίως σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ακόμα περισσότερο σε αυτές στις οποίες αισθάνεστε ότι μέχρι τώρα δεν έχετε λάβει είτε την προσοχή είτε τα εφόδια που χρειάζεστε. Θα ανακαλύψετε ότι η πηγή της έντασης δεν εστιάζεται μόνο στις μεταξύ σας άλυτες συγκρούσεις αλλά και σε ένα τρίτο πρόσωπο που με κάποιο τρόπο αναμειγνύεται στην υπόθεση σας εδώ και αρκετό καιρό -και του οποίου η ξαφνική αποχώρηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Μπαίνετε σε φάση αλλαγών οι οποίες όμως αλλαγές θα απαιτήσουν όχι γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις αλλά ενεργητική υπομονή. Μην επιτρέψετε στην πίεση των εξελίξεων να σας επηρεάσει και πάρτε το χρόνο σας για να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν.
Θα προκύψει ένα ζήτημα που θα σας φέρει σε δίλημμα και μία γενικότερη δυσκολία στο να πάρετε μία ξεκάθαρη και συγκεκριμένη απόφαση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Η λογική πρέπει να υπερισχύσει των συναισθημάτων και η προτροπή είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να μη διστάσετε να απαιτήσετε αυτό που θέλετε ή αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει Το διάστημα αυτό θα έχετε μεγάλη ικανότητα επιρροής και όλα τα χαρακτηριστικά μια εμφάνισης και συμπεριφοράς αρχηγικού τύπου, θα χετε ισχυρή θέληση και υψηλές φιλοδοξίες. Πολλοί από σας θα δεχτείτε και πρέπει να το κάνετε μια βοήθεια αντρικού προσώπου ίσως μεγαλύτερης ηλικίας, που θα λειτουργήσει ως μέντορας και προστάτης και που θα μπορέσετε να βασιστείτε επάνω του.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Αυτό που κρίνεται απαραίτητο , είναι να αποφύγετε πάση θυσία τις εντάσεις και κυρίως τις εκρήξεις που μπορούν να προσέλθουν από την μη επιτυχημένη διαχείριση σχέσεων και επαφών , το αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα.
Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι από διάφορα γεγονότα και ίσως να νιώθετε θιγμένοι από πρόσωπα τα οποία πιστεύετε ότι σας έχουν αδικήσει και κάποιους από σας ίσως σας έχουν εκμεταλλευτεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Η εβδομάδα σας καλεί σε δράση κινώντας με ανάλογο τρόπο τα νήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας έτσι ώστε να αλλάξετε τη στάση σας αλλά και την οπτική σας.
Αυτό το διάστημα χρειάζεται να επιτρέψετε στην αλλαγή να συμβεί και να ξεκολλήσετε από το παρελθόν από ένα περίγυρο που σας κρατά στάσιμους σε μία διαιωνιζόμενη αναβλητικότητα. Θα συμβούν αρκετές αλλαγές τόσο σε διαπροσωπικές σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές και το πιο σημαντικό είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την πραγματική γνώμη που έχουν τρίτα πρόσωπα για εσάς αλλά και το ότι θα σας δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να εκφράσετε κι εσείς τι πραγματικά νιώθετε απέναντι σε αυτά τα άτομα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Το κάρμα θα κάνει αισθητή την παρουσία του και ο νόμος του πεπρωμένου θα λειτουργήσει υπέρ σας.
Αυτό το διάστημα θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες και αναπάντεχες αποκαλύψεις από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος για ένα πρόσωπο που χωρίς να το γνωρίζετε έχει προκαλέσει αρκετές αναταραχές και δυσκολίες στη ζωή σας και του οποίου πλέον η ταυτότητα θα γίνει γνωστή. Προσέξτε να μην υποκύψετε στον πειρασμό να αποδώσετε.. πυρά με ανάλογες τακτικές και μηχανισμούς αντίδρασης συλλέξτε προσεκτικά τις πληροφορίες και τα στοιχεία που θα προκύψουν και δράστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε θέματα του παρελθόντος που δεν είχαν λάβει οριστικό τέλος και αυτή τη φορά να τα φέρετε εις πέρας αποτελεσματικά. Είναι εξίσου μέσα στο πρόγραμμα συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν σας, τις λεγόμενες καρμικές σχέσεις, είτε με άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας.
Αυτό το διάστημα λοιπόν θα αντιμετωπίσετε ξανά το παρελθόν έχοντας όμως το προτέρημα της εμπειρίας και της προσωπικής εξέλιξης μέχρι αυτό το σημείο που βρίσκεστε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Η εβδομάδα σας προτρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας, να ελέγχετε την ανυπομονησία σας, αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις. Αντιθέτως, σας ‘’συμβουλεύει’’ ν’ αφήσετε τις ίδιες τις καταστάσεις να σας αποκαλύψουν τη σωστή τακτική, χωρίς βιασύνες, αλλά και χωρίς να χάνετε τον ενθουσιασμό σας.
Όσον αφορά στις σχέσεις, πρέπει να θυμόσαστε (αν έχετε δεσμό με άτομο πολυάσχολο)ότι , λόγω των ευθυνών του, δε μπορεί ποτέ ν’ ανήκει σ’ έναν και μόνο άνθρωπο. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άπιστος/η , απλά θα πρέπει να περιμένετε ότι επειδή έχουν τόσες άλλες ασχολίες, είναι πολύ δύσκολο να εστιάσουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο σε εσας. Δώστε προσοχή σε άνδρα στο ζώδιο του Κριού ή Τοξότη ή Λέοντα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε μια τελευταία ώθηση, αλλά ίσως δεν αισθανόσαστε αρκετά δυνατοί. Αναζητήστε μία στιγμή ανάπαυλας πριν την τελική σας κίνηση. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα πρέπει να κολλήσετε και να διστάσεστε. Η εβδομάδα δεν επιτρέπει αδράνεια και στασιμότητα.
Είσαστε κοντά στο τέλος και πρέπει να βρείτε και να επικαλεστείτε όσα αποθέματα δύναμης σας έχουν μείνει .
Είστε σε μεταβατική φάση γι' αυτό είναι καλό να συνειδητοποιήσετε τί ακριβώς συμβαίνει πριν αναλάβετε δράση ή προβείτε σε συμπεράσματα.