Μάρτιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μάρτιος είναι ο αναποφάσιστος μήνας, με το ένα πόδι του είναι στο Χειμώνα και με το άλλο στην Άνοιξη. Είναι ο μήνας της ανανέωσης, της αναγέννησης, της νέας ζωής. Ισχύουν άραγε αυτά και για τα παιδιά που γεννιούνται τότε;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννήθηκαν το μήνα Μάρτιο;


1.Τα παιδιά έχουν υψηλή διαίσθηση & είναι γενναιόδωρα

Μάρτιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα!

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν Μάρτιο είνα πολύ διαισθητικοί και είναι δύσκολο κάποιος να τους εξαπατήσει. Διαισθάνονται όποιον προσπαθεί να τους βλάψει και αντιδρούν ανάλογα. Αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει παράλληλα να είναι και πολύ δυναμικοί σαν χαρακτήρες. Δείχνουν αφοσίωση στο ταίρι τους και σιχαίνονται την απάτη. H γενναιοδωρία τους επίσης είναι ένα βασικό στοιχείο τους, που τους βοηθά να κερδίσουν τον θαυμασμό και την αγάπη των ανθρώπων γύρω τους. Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί ασχολούνται με τον εθελοντισμό και γενικά βοηθούν όλους όσους το έχουν ανάγκη.

2.Το αγαπημένο τους λουλούδι είναι ο νάρκισσος

Μάρτιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα!

Ο νάρκισσος αντιπροσωπεύει την αναγέννηση, ενώ είναι ένα απο τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης. Πήρε αυτό το όνομα γιατί τα άνθη του γέρνουν προς τα κάτω. Ως φυτό θεραπεύει την άνοια και έχει έντονη φαρμακευτική δράση. Ακόμη συμβολίζει την αναγέννηση και την ελπίδα.

3. Πολύτιμοι λίθοι: γαλαζοπράσινη πέτρα & ο αιματόλιθος

Μάρτιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα!

Η συγκεκριμένη πέτρα συνδέεται με την ηρεμία και τη γαλήνη, λειτουργεί προστατευτικά, ενώ παρέχει προνοητικότητα, θάρρος και ευτυχία. Είναι ο λίθος της επανόρθωσης, της επούλωσης και θεραπεύει το άγχος. Ο αιματόλιθος, απο την άλλη, αντιπροσωπεύει την αντοχή και τη δύναμη και φέρνει αφθονία και πλούτο.

4. Το χρώμα τους είναι το γαλάζιο

Το γαλάζιο συμβολίζει τη διαίσθηση, τη σταθερότητα, την ουράνια χάρη και την αθανασία. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει τη μάθηση και τη γνώμη, ενώ έχει και ηρεμιστικές ιδιότητες. Την μεγαλοψυχία, την αποκάλυψη, τη σοφία, την αφοσίωση και τη φιλία δείχνει ακόμη το γαλάζιο χρώμα.

5.Το ζώδιο τους είναι είτε Ιχθύς είτε Κριός 

Ως Ιχθύς, το παιδί που γεννιέται Μάρτιο, είναι ντροπαλός, ήρεμος, ρομαντικός και ευαίσθητος. Οι Ιχθείς είναι ακόμη ευγενικοί, συμπονετικοί, ονειροπόλοι και έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση. Στην εφηβεία του το παιδί Ιχθύς θα έχει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και θα είναι επαναστατικός, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί μαζί του. Ως Κριός, είναι ένας ανήσυχος χαρακτήρας, ανταγωνιστικός αλλά και ταυτόχρονα σίγουρος για τον εαυτό του. Έχει έναν ισχυρό χαρακτήρα, που ως παιδί θα εμφανίσει ιδιοτροπίες.

6. Είναι πολύ ταλαντούχοι 

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Μάρτιο είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και είναι πολύ ανεπτυγμένη τη καλλιτεχνική τους φύση. Αγαπούν τη μουσική και όλες τις μορφές της τέχνης. Γι΄αυτό και πολύ καλλιτέχνες και τραγουδιστές είναι γεννημένοι τον Μάρτιο, όπως η Mariah Carey, o Justin Bieber,  ο Elton John, η Lady Gaga, ο Vincent van Gogh και ο Michelangelo.

Μάρτιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα!

7.Είναι ενθουσιώδεις, ευπροσάρμοστοι & ήρεμοι

Γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό, δεν χάνουν ποτέ αυτά τα χαρακτηριστικά τους, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσαρμόζονται με ευκολία στις συνθήκες ενώ είναι άνθρωποι που προτιμούν να μένουν στην ηρεμία τους σπιτιού τους και να αποφεύγουν την πολλή φασαρία.

Μάρτιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα!

8. Γίνονται δικηγόροι ή δάσκαλοι

Μεγαλώνοντας μπορεί να γίνου αρχιτέκτονες, αθλητές, ζωγράφοι, μουσικοί ή άνθρωποι του πνεύματος. Επίσης προτιμούν να είναι εργαζόμενοι σε μία θέση με αρμοδιότητες, ενώ δεν είναι τόσο καλά αφεντικά γιατί λειτουργούν πολύ συναισθηματικά και συντηρητικά.

 

tags:


tags: