Μάιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, ο μήνας της χαράς, της βλάστησης και των λουλουδιών. Η Πρωτομαγιά και το μαγιάτικο στεφάνι, που κρεμάμε στα σπίτια, την πρώτη ημέρα του μήνα, φανερώνουν την ανθισμένη περίοδο που ακολουθεί. Όσον αφορά τα παιδιά του μήνα αυτού, είναι αρκετά δραστήρια και πολυάσχολα, αγαπούν τις τέχνες και τα ταξίδια και έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα.

  1. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τα όνειρά τους

Μάιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα


Όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το μήνα Μάιο είναι εργατικά, φιλόδοξα και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους. Έτσι είναι και πολύ επιτυχημένοι, αποφασιστικοί, πεισματάρηδες και δίνονται ολοκληρωτικά στη δουλειά τους. Είναι καταφερτζήδες, κι αυτό γιατί ξέρουν τις ικανότητές τους, θέτουν ρεαλιστικούς στόχους και τίποτα δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο. Τελειώνουν πάντα ότι ξεκινούν και αποτελούν οι ίδιοι το κίνητρο για τον εαυτό τους για να προχωρήσουν στο επόμενό τους βήμα. Είναι επιπλέον πολύ ισχυρογνώμονες κι αυτό πολλές φορές τους κάνει δύσκολους συνομιλητές. Κι αυτό γιατί το πείσμα τους ξεπερνά τα όρια. Δεν μπορείτε εύκολα να τους αλλάξετε γνώμη, αφού δεν ακούν τους αλλούς και προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι έχουν δίκιο.

  1. Το αγαπημένο τους λουλούδι είναι το κρινάκι

Το κρινάκι συμβολίζει την επιστροφή της ευτυχίας, την καθαριότητα και τη σεμνότητα. Είναι το λουλούδι της ελπίδας και της πίστης.

  1. Πολύτιμος λίθος τους είναι ο αχάτης

Μάιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Ο αχάτης είναι λίθος που προσφέρει γοητεία, χαρά, μειώνει το στρες και δίνει ευεξία στο κάτοχό του. Σταθερότητα, δύναμη, θάρρος και αυτογνωσία είναι κάποια άλλα χαρακτηριστικά που έχει ο πολύτιμος λίθος αλλά και τα παιδιά που γεννιούνται αυτό το μήνα.

  1. Το χρώμα τους είναι το κίτρινο

Το κίτρινο είναι το χρώμα της ευτυχίας, της χαράς και της ενέργειας. Είναι το φωτεινότερο χρώμα και προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, υποδηλώνει την ξεγνοιασιά και συνδέεται με την διανοητικη ικανότητα.

  1. Έχουν έντονη υπερκινητικότητα και επιζητούν την προσοχή όλων

Τα παιδιά του Μαΐου είναι ανήσυχα, είναι γεμάτα ενέργεια και δείχνουν να μην εξαντλούνται ποτέ. Χώρις να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Συνήθως προσελκύουν ανθρώπους γύρω τους, χάρη στην προσωπικότητά τους και την θετική τους αύρα.

  1. Λατρεύουν τα ταξίδια και τις τέχνες

Μάιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Έχουν μεγάλη επιθυμία να ανακαλύψουν όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και νέους ανθρώπους. Δεν μπορούν να μείνουν για πάντα σε ένα μέρος. Συνήθως προτιμούν να ταξιδεύουν μόνοι τους, αφού δεν τους αρέσει να εξαρτώνται απο τους άλλους. Ακόμη, έχουν αρκετό πάθος στη ζωή τους γι΄αυτό και είναι πολύ δημιουργικοί και συνήθως ασχολούνται με κάποια μορφή τέχνης. Διάσημοι καλλιτέχνες που γεννήθηκαν το μήνα Μάιο είναι o Bob Dylan, o Colin Farell, η Audrey Hepburn, o George Clooney, η Kylie Minogue, η Adele.

Μάιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήναΜάιος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

 

 

 

  1. Ξέρουν να διαχειρίζονται με σωστό τρόπο τα οικονομικά τους

Τα παιδιά του Μαΐου είναι απο αυτούς που ξοδεύουν υπερβολικά τα χρήματά τους, όχι μόνο για αγοράζοντας πράγματα για τους εαυτούς τους, αλλά και για όσους αγαπούν. Όμως την ίδια στιγμή ξέρουν να αποταμιεύουν και να κάνουν οικονομία.

  1. Ανήκουν είτε στο ζώδιο του Ταύρου είτε στο ζώδιο των Διδύμων

Το παιδί που είναι Ταύρος θέλει να λαμβάνει την αγάπη των γύρω του και έχει αξιοσημείωτη υπομονή. Ακόμη είναι πρακτικά ως παιδιά και αργότερα γίνονται ρεαλιστές ενήλικες. Ο Δίδυμος από την άλλη, είναι πολύ κοινωνικός και επικοινωνιακός, ενώ η παιδική αθωότητα του δεν τον εγκαταλείπει ποτέ. Ακόμη ως παιδιά είναι πολύ δοτικά και ταυτόχρονα πολύ ανεξάρτητα, είναι πονηρά και προσαρμόζονται εύκολα στις καταστάσεις.

tags:

feautured





tags:

feautured